Μάλτα: Με την Chanel Monseigneur και το τραγούδι “Chasing Sunsets” στην Junior Eurovision 2020

Μάλτα: Με την Chanel Monseigneur και το τραγούδι “Chasing Sunsets” στην Junior Eurovision 2020

Η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας PBS, ανακοίνωσε σήμερα πως τον εθνικό τελικό της χώρας για την Junior Eurovision 2020, κέρδισε η Chanel Monseigneur, όπου θα την εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό με το τραγούδι Chasing Sunsets.

Η Chanel κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια ανάμεσα από 12 συμμετοχές, ενώ η νίκη της προέκυψε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού μέσω SMS και της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελούταν από τους Eliana Gomez Blanco (Μάλτα JESC 2019), Michela Pace (Μάλτα Eurovision 2019) και Dominic Cini (τραγουδιστής και συνθέτης).

Λίγα λόγια για την Chanel Monseigneur

Η Chanel γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2011 και ζει στη πόλη Μόστα. Από μικρή ηλικία είχε δείξει το μεγάλο της πάθος για το τραγούδι. Τα πρώτα της μαθήματα τραγουδιού και θεωρίας της μουσικής ήταν μόλις πριν από 3 χρόνια, ενώ ανέκαθεν έδειχνε το ενδιαφέρον της για μάθηση πιάνου, οπότε πέρυσι πρόσθεσε σχετικά μαθήματα στο πρόγραμμά της.

Συμμετείχε σε διάφορους τοπικούς διαγωνισμούς, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019, βραβεύτηκε ως «Καλύτερη τραγουδίστρια της χρονιάς» σε έναν από αυτούς.

Το 2018 συμμετείχε στον πρώτο της διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη Λιθουανία, Music Talent League, κατακτώντας την 1η θέση στην ηλικιακή ομάδα της. Το περασμένο καλοκαίρι είχε επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Talent World Contest στην Ιταλία και στο Riga Symphony στη Λετονία τον Δεκέμβριο του 2019, κερδίζοντας την 1η θέση και στους δύο διαγωνισμούς.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την συμμετοχή της Μάλτας για την Junior Eurovision 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.