Γιάννα Τερζή για Eurovision: “Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν είπα την σωστή στιγμή” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννα Τερζή για Eurovision: “Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν είπα την σωστή στιγμή” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιάννα Τερζή, η οποία ήδη “φλερτάρει” με το 1.000.000 προβολές στο καινούριο της κομμάτι “Για Σένα Μόνο-, παραχώρησε συνέντευξη στο “Έλα Χαμογέλα”  και στην Μαίρη Αργυριάδου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε κάνει με τον πατέρα της όταν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, τον απόηχο που είχε η εμφάνιση της στην Eurovision καθώς και για την συνεργασία με τον rapper Akon:

«Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου πως θέλω να γίνω τραγουδίστρια, μου σχολίασε “από πού και ως πού”. Κάτι τέτοιο μου είχε πει, λες και τον ρώτησε η κόρη του μανάβη! “Και που ξέρεις εσύ, πού θα πας…”

Όσον αφορά για την Eurovision:

Μετάνιωσα  που δεν είπα τα πράγματα που έπρεπε να πω την στιγμή που έπρεπε. Είχα όλα τα φώτα και τις κάμερες επάνω μου, παραήμουν συνεσταλμένη, προσεκτική και επηρεασμένη από τον κύκλο μου με πολλά “φράγματα” για το τι να πω και τι να μην πω.

Τι δήλωσε για τον Akon;

Πηγαίναμε στο studio του -που είναι στο Λος Άντζελες-. Είχαμε κλειδωθεί μια μέρα έξω όλοι οι συνεργάτες. Ήταν ένας 3μετρος φράχτης. Προσπαθούσε να με πείσει. Με έλεγε “Supergirl” για να πηδήξω τον φράχτη και να τον σκαρφαλώσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.