Λιθουανία: H νικήτρια του X Factor, Monique, θα συμμετάσχει στο “Eurovizijos Atranka 2020”

Λιθουανία: H νικήτρια του X Factor, Monique, θα συμμετάσχει στο “Eurovizijos Atranka 2020”

Χθες στο στούντιο της LRT της Λιθουανίας, η νικήτρια της τρίτης σεζόν του X Factor της χώρας, η Monika Pundziūtė (γνωστή και ως Monique), ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στον εθνικό τελικό της Λιθουανίας, Eurovizijos Atranka.

Η Monique θα συμμετέχει στον εθνικό τελικό της Λιθουανίας  με το τραγούδι “Make Me Human”, το οποίο υπογράφει ο Vytautas Bikus (ο οποίος είχε γράψει το τραγούδι της Λιθουανίας το 2018 – “When We’re Old”). Το τραγούδι είναι μπαλάντα και θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στους προκριματικούς γύρους.

Μέτα την συμμετοχή της στο X Factor, η Monique κυκλοφόρησε αρκετά singles και video clips, καθώς και δύο studio albums. Η τελευταία κυκλοφορία της είναι το τραγούδι “Another Mistake“, το οποίο είναι μια συνεργασία με τον Mark Les και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Η Monique εντάσσεται, μαζί με τους Rūta Loop και The Roop, στους νεοσυσταθέντες καλλιτέχνες στο Eurovizijos Atranka. Ο πλήρης κατάλογος των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιανουαρίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρώτος προκριματικός ξεκινάει στις 11 Ιανουαρίου.

Artist Song Composer(s)
aika “Paradas” Jekaterina Fiodorova
Aistė Pilvelytė
Alen Chicco
Donata Virbilaitė “Made the Wax”
Gabrielius Vagelis
Moniqué “Make Me Human” Vytautas Bikus
Ruslanas Kirilkinas
Ruta Loop
THE ROOP
Tiramisu “Release” Martyna Rudelytė
Twosome
Vitalijus Špokaitis “Nemušk savęs”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.