Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση για το τραγούδι “Φλεγόμενος Τροχός”

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση για το τραγούδι “Φλεγόμενος Τροχός”

6 μήνες μετά την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς της Άννας Βίσση, Ηλιοτρόπια, κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Φλεγόμενος Τροχός, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ. Οι στίχοι και η μουσική, ανήκουν στον Νίκο Καρβέλα, ενώ την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Κωστελίδης.

Η Άννα Βίσση το 1980, έλαβε για πρώτη φορά μέρος στην Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι “Ωτοστόπ“, τερματίζοντας στην 13η θέση. Το 1982 έλαβε και πάλι μέρος στον διαγωνισμό, αυτή τη φορά εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι “Μόνη η αγάπη“, σε μουσική και στίχους της ίδιας, και κατέλαβε την 5η θέση. Η τρίτη και η τελευταία φορά που πήρε μέρος η τραγουδίστρια στην Eurovision, ήταν το 2006, όπου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, εκπροσωπώντας και πάλι την Ελλάδα με το τραγούδι “Everything“, καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.