Λιθουανία: Οι THE ROOP υποψήφιοι για την Eurovision 2022;

Λιθουανία: Οι THE ROOP υποψήφιοι για την Eurovision 2022;

Οι φετινοί εκπρόσωποι της Λιθουανίας THE ROOP, κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, όπου στο Youtube δίπλα στον τίτλο υπάρχει η ένδειξη Eurovision 2022. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι για την διαδικασία επιλογής της χώρας για την επόμενη Eurovision, αλλά πολύ πιθανό να δούμε και πάλι το συγκρότημα να διαγωνίζεται ώστε να εκπροσωπήσει τη Λιθουανία στον διαγωνισμό!

Πρόκειται για  το τραγούδι Ohmygodable που γράφτηκε στο δάσος του εθνικού πάρκου Aukštaitija (Λιθουανία), σε ξύλινες καμπίνες, όπου οι The Roop έχουν το μουσικό τους εργαστήρι.

Με τη νέα τους δουλειά το συγκρότημα καλεί όλους να μην σταματήσουν να παίζουν, να ανακαλύπτουν και ταυτόχρονα να ρίξουν μια διαφορετική ματιά στη ζωή, την τέχνη και τον εαυτό σου.

Το παιχνιδιάρικο μουσικό βίντεο του Ohmygodable, σκηνοθέτησε ο Saulius Baradinskas, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης του Discoteque.

Σύμφωνα με τον S. Baradinskas, το κλιπ για το νέο τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τον ελληνικό μύθο του Πυγμαλίωνα, ο οποίος ερωτεύτηκε ένα γλυπτό που είχε σκαλίσει.

Στο κλιπ συμμετέχουν επίσης οι χορευτές Miglė Praniauskaitė και Marijanas Staniulėnas, οι οποίοι, μετά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, έγιναν μέρος των ζωντανών εμφανίσεων του συγκροτήματος και αληθινοί φίλοι.

Μία σκέψη στο “Λιθουανία: Οι THE ROOP υποψήφιοι για την Eurovision 2022;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.