Λιθουανία: Δείτε απόψε τον πρώτο ημιτελικό του Pabandom iš naujo! 2022

Λιθουανία: Δείτε απόψε τον πρώτο ημιτελικό του Pabandom iš naujo! 2022

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των προκριματικών, πλέον η Λιθουανική εθνική επιλογή για την φετινή Eurovision, Pabandom iš naujo! 2022 περνάει στην φάση των ημιτελικών. Στον αποψινό πρώτο ημιτελικό θα διαγωνιστούν συνολικά 9 καλλιτέχνες οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Παρουσιαστές του φετινού Pabandom iš Naujo! είναι οι Giedrius MasalskisIeva Stasiulevičiūtė και Richardas Jonaitis. Τα αποτελέσματα του αποψινού show θα διαμορφωθούν κατά 50% από την κριτική επιτροπή και κατά 50% από το televoting. Το αποψινό show θα είναι μαγνητοσκοπημένο καθώς γυρίστηκε στις 24 Ιανουαρίου. Οι υποψήφιοι που θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται σήμερα, είναι οι παρακάτω:

Ο πρώτος ημιτελικός του Pabandom iš Naujo! 2022 ξεκινάει απόψε στις 21.00 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ! και ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.