Λιθουανία: Δείτε απόψε τον δεύτερο προκριματικό του Pabandom iš Naujo! 2022

Λιθουανία: Δείτε απόψε τον δεύτερο προκριματικό του Pabandom iš Naujo! 2022

Απόψε η Λιθουανική τηλεόραση LRT πραγματοποιεί τον δεύτερο προκριματικό της εθνικής της διαδικασίας επιλογής τραγουδιού για την Eurovision 2022 με τίτλο Pabandom iš Naujo! (μτφ. Ας δοκιμάσουμε ξανά). Η Λιθουανική διαδικασίας επιλογής αποτελείται φέτος από 6 shows συνολικά, 3 προκριματικές σειρές, δύο ημιτελικούς και φυσικά τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Παρουσιαστές του φετινού Pabandom iš Naujo! είναι οι Giedrius MasalskisIeva Stasiulevičiūtė και Richardas Jonaitis. Τα αποτελέσματα του αποψινού show θα διαμορφωθούν κατά 50% από την κριτική επιτροπή και κατά 50% από το televoting. Συνολικά 11 καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν απόψε, με τους πρώτους 6 να προκρίνονται στην φάση των ημιτελικών.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διαγωνιστούν 13 καλλιτέχνες, αλλά η Monika Linkytė και ο Artūras Aleksiejus-Alekas απέσυραν την συμμετοχή τους. Η μεν Monika Linkytė, η οποία εκπροσώπησε την Λιθουανία στην Eurovision 2015 μαζί με τον Vaidas Baumila στο τραγούδι This Time (18η θέση), για λόγους υγείας και ο Artūras Aleksiejus-Alekas για προσωπικούς λόγους.

Οι αποψινοί διαγωνιζόμενοι είναι οι παρακάτω:

Ανάμεσα στους αποψινούς διαγωνιζόμενους είναι και η Ieva Zasimauskaitė η οποία εκπροσώπησε την Λιθουανία στην Eurovision 2018 κατακτώντας την 12η θέση με το τραγούδι “When We’re Old“.

Ο δεύτερος προκριματικός του Pabandom iš Naujo! 2022 ξεκινάει στις 21.00 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.