Λιθουανία: Ακούστε την συμμετοχή των THE ROOP για την Eurovision 2021!

Λιθουανία: Ακούστε την συμμετοχή των THE ROOP για την Eurovision 2021!

Οι περσινοί νικητές του εθνικού τελικού της Λιθουανίας και εκπρόσωποι της χώρας στην Eurovision 2020, THE ROOP, πριν από λίγο κυκλοφόρησαν το τραγούδι Discoteque, με το οποίο θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και πάλι ώστε να βρεθούν τον ερχόμενο Μάιο στη σκηνή του Ahoy Arena, μιας και αυτό δεν ήταν εφικτό πέρυσι, αφού ο διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω του COVID-19.

Το γκρουπ, θα διαγωνιστεί απευθείας στον τελικό του Pabandom Iš Naujo 2021, ενώ το Σάββατο, στον δεύτερο προκριματικό, θα έχουμε την δυνατότητα να τους παρακολουθήσουμε να ερμηνεύουν ζωντανά την συμμετοχή τους, Discoteque. Οι στοιχηματικές εταιρίες, πέρυσι, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προέβλεπαν στην νίκη τους στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ αν τελικά θα επαληθευόταν.

Οι ίδιοι, δήλωσαν για το τραγούδι: Το νέο μας τραγούδι ′′ Discoteque ′′ δεν είναι παρόμοιο του ′′ On Fire “. Αυτό ήταν το λιγότερο που θέλαμε. Ωστόσο, ένα πράγμα που είναι κοινό (εκτός από τα μέλη του συγκροτήματος) είναι ότι και τα δύο ακούγονται κάπως ασυνήθιστα. Και το αγαπάμε αυτό!

Θα έχουν άραγε την ίδια επιτυχία και με το τραγούδι τους Discoteque; Ακούστε την συμμετοχή τους και πείτε μας την γνώμη σας.

Μία σκέψη στο “Λιθουανία: Ακούστε την συμμετοχή των THE ROOP για την Eurovision 2021!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.