Λευκορωσία: Οι Galasy ZMesta ετοιμάζουν νέο τραγούδι για την Eurovision 2021

Λευκορωσία: Οι Galasy ZMesta ετοιμάζουν νέο τραγούδι για την Eurovision 2021
Οι Galasy ZMesta φαίνεται πως θα είναι τελικά οι εκπρόσωποι της Λευκορωσίας στην Eurovision 2021, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του Ivan Eismont, διευθυντή της δημόσιας τηλεόρασης της Λευκορωσίας BTRC, πως το συγκρότημα ετοιμάζει μια νέα συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα ο Ivan Eismont δήλωσε τα εξής: “Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων, προτείνουμε στον συγκρότημα Galasy ZMesta να μας προσφέρει κάποια άλλη συμμετοχή. Και τώρα, όσο γνωρίζω, βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία του νέου τραγουδιού” Ενώ τόνισε πως σε λίγες ημέρες θα ακούσουμε την νέα Λευκορωσική συμμετοχή για την Eurovision 2021.

Δημοσιεύματα στον Λευκορωσικό τύπο αναφέρουν πως η EBU έδωσε περιθώριο στην Λευκορωσία μέχρι το τέλος του Απριλίου για να στείλουν μια νέα συμμετοχή. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την EBU.

Θυμίζουμε πως το συγκρότημα  Galasy ZMesta επιλέχθηκε με απευθείας ανάθεση να εκπροσωπήσει την Λευκορωσία στην Eurovision με το τραγούδι Ya Nauchi Tebya, συμμετοχή την οποία απέρριψε η EBU εξαιτίας του πολιτικού περιεχομένου των στίχων της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.