Ελλάδα: Πραγματοποιήθηκε η πρόβα της Stefania για το Live On Tape του “Last Dance”

Ελλάδα: Πραγματοποιήθηκε η πρόβα της Stefania για το Live On Tape του “Last Dance”

Στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την Σόφια ολοκληρώθηκε απόψε η πρόβα για το Live On Tape του “Last Dance” με την Stefania και τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αποστολής να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της Live On Tape εμφάνισης στην περίπτωση που όλοι απευχόμαστε, η Stefania να μην μπορέσει να παραβρεθεί στο Ρότερνταμ τον Μάιο.

H Ελληνική αποστολή στη Σόφια

Κατά την διάρκεια της πρόβας η Stefania συνοδευόταν από τους 4 χορευτές της, τον Μάρκο Γιακουμόγλου, τον Νίκο Κουκάκη, τον Κώστα Παυλόπουλο,   και τον Γιώργο Παπαδόπoυλο καθώς επίσης και την Βικτώρια Χαλκίτη στα φωνητικά. H Βικτώρια Χαλκίτη ως γνωστόν συμμετείχε αρκετές φορές στα φωνητικά Ελληνικών  αλλά και ξένων συμμετοχών στην Eurovision (Ελλάδα 1993,1994,2008,2012,2018,Λευκορωσία 2005). Η Πρόβα φυσικά πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού. Στο πλευρό της Stefania βρέθηκαν επίσης ο συνθέτης του Last Dance Δημήτρης Κοντόπουλος, ο manager Ηλίας Κοκοτός καθώς επίσης και η αρχηγός της ελληνικής αποστολής Σοφία Δρανίδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που πραγματοποιεί το Live on tape της συμμετοχής της στην Βουλγαρία, συνολικά 6 χώρες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα του Live on tape εκεί. Πέραν της Ελλάδας οι άλλες χώρες ήταν η Κύπρος, η Μάλτα, η Μολδαβία, η Κροατία και φυσικά η Βουλγαρία. Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα των Live on tape στην Βουλγαρία πραγματοποίησε η ίδια εταιρεία που διοργάνωσε την Junior Eurovision 2015 που πραγματοποιήθηκε στην Σόφια.

Φωτογραφία:zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.