Λευκορωσία: Με την Arina Pehtereva και το τραγούδι “Aliens” στην Junior Eurovision 2020

Λευκορωσία: Με την Arina Pehtereva και το τραγούδι “Aliens” στην Junior Eurovision 2020

Η δημόσια τηλεόραση της Λευκορωσίας BTRC, ανακοίνωσε χθες ότι η εκπρόσωπός της για την Junior Eurovision 2020, θα είναι η Arina Pehtereva, η οποία επιλέχθηκε εσωτερικά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε να παίρνει μέρος στον διαγωνισμό η Λευκορωσία. Το τραγούδι που θα μας ερμηνεύσει η νεαρή καλλιτέχνιδα στις 29 Νοεμβρίου, ονομάζεται Aliens.

Λίγα λόγια για την Arina Pehtereva

Η Arina Pehtereva γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 2008 στο Mogilev της Λευκορωσίας. Αγάπησε την μουσική από πολύ νωρίς, ενώ άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής από τα 6 της χρόνια. Η Arina συμμετείχε σε πολλούς εθνικούς και διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς από το 2014, μετρώντας αρκετές νίκες. Συμμετείχε επίσης στο «The Voice Kids», ενώ έχει λάβει μέρος επανειλημμένα σε εθνικούς τελικούς της Λευκορωσίας για το διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision.

Σχετικά με το τραγούδι της Aliens, η Arina λέει: “Το τραγούδι γράφτηκε την άνοιξη όταν ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Η ιδέα του τραγουδιού μου είναι απλή: Ο κόσμος έχει σταματήσει, τα σύνορα έχουν κλείσει, οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να επισκέπτονται ο ένας τον άλλον, ακόμη και ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Junior Eurovision 2020 είναι διαφορετικός. Αλλά πιστεύω ότι το μέλλον είναι στα χέρια μας και εναπόκειται σε εμάς τα παιδιά να σώσουμε τον κόσμο και να τον κάνουμε καλύτερο! “

https://www.youtube.com/watch?v=HTCmBxyTrgA

Η Λευκορωσία στην Junior Eurovision

Η Λευκορωσία συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2003 ανελλιπώς. Από όλες αυτές τις χρονιές, μόνο 3 δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα, το 2004, το 2018 και το 2019, ενώ έχει νικήσει τις χρονιές 2005 και 2007. Πέρυσι την χώρα εκπροσώπησε η Liza Misnikova με το τραγούδι Pepelny (Ashen), καταλαμβάνοντας την 11η θέση με 92 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.