Γαλλία: Με την Valentina στην Junior Eurovision 2020

Γαλλία: Με την Valentina στην Junior Eurovision 2020

Η FranceTV ανακοίνωσε σήμερα ότι η Valentina θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2020 στις 29 Νοεμβρίου.

Λίγα λόγια για την Valentina

Η Valentina, το 2018, ξεχώρισε στην audition για το μουσικό γκρουπ «Kids United Nouvelle Génération» κι έτσι έγινε μέλος του. Έχει ηχογραφήσει δύο άλμπουμ με το γκρουπ, συμμετέχει σε αποστολές της UNICEF και έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες. Παρόλο που η Ariana Grande είναι το μεγαλύτερο είδωλό της, η Valentina συχνά εκπλήσσει τους θαυμαστές της με το έντονο ενδιαφέρον της για τη γαλλική ραπ. Εκτός από την  γαλλική ραπ, έχει επίσης ταλέντο και στο ιταλικό τραγούδι, μιας και η μητέρα της είναι Ιταλίδα δασκάλα.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Valentina στη σκηνή της Junior Eurovision, θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Η Γαλλία στην Junior Eurovision

Η Γαλλία πήρε για πρώτη φορά μέρος στην Junior Eurovision το 2004 κι έκτοτε απείχε μέχρι το 2018 που ξαναγύρισε, κατακτώντας την καλύτερη της θέση μέχρι σήμερα, την 2η. Πέρυσι την χώρα εκπροσώπησε η Carla με το τραγούδι Bim Bam Toi, τερματίζοντας στην 5η θέση με 169 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.