Λετονία 2017: Αποκαλύφθηκαν Η Επιτροπή Και Οι Guests Του Supernova

Λετονία 2017: Αποκαλύφθηκαν Η Επιτροπή Και Οι Guests Του Supernova

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η Λετονία θα επιλέξει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει τον Μάιο στο Κίεβο για την Eurovision 2017. Στο σύνολο 22 καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν, με πολλούς από αυτούς να μας είναι ήδη γνωστοί από προηγούμενες προσπάθειές τους όπως ο Markus Riva και οι My Radiant You. Πέντε shows διεξήχθησαν πριν το Σαββατοκύριακο του Supernova με σκοπό από τους 22 καλλιτέχνες να περάσουν στον τελικό οι 4. Αυτοί είναι οι εξής:

  1. Triana Park – Line
  2. My Radiant You – All I Know
  3. The Ludvig – I’m In Love With You
  4. Santa Daņeļeviča – Your Breath

Η επιτροπή θα είναι τριμελής και θα αποτελείται από τους Kaspars Roga, Guntars Račs και Intars Busulis οι οποίοι θα σχολιάζουν τις συμμετοχές και πολύ πιθανό να προσπαθούν να επηρεάσουν τους τηλεθεατές στην επιλογή τους. Ωστόσο δεν θα έχουν κανένα λόγο για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που χρησιμοποιείται αυτό το format του Supernova, καταφέρνοντας να έχει επιτυχία τις δυο προηγούμενες χρονιές με την Aminata το 2015 και τον Justs το 2016. Πριν από αυτές τις χρονιές, η Λετονία δεν είχε καταφέρει να περάσει στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision από το 2008. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένας συνδυασμός televoting, online televoting και για πρώτη φορά σε εθνική επιλογή για τον Διαγωνισμό της Eurovision-Spotify Streaming.

Κατά την διάρκεια του show θα εμφανιστεί στην σκηνή ως guest, η νικήτρια της Λετονίας το 2002 Marie N όπως και ο Intars Busulis που είναι μέλος της επιτροπής. Επίσης θα εμφανιστεί ο Justs που εκπροσώπησε πέρυσι την Λετονία και θα παρουσιάσει το νέο του single “Message To You”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.