Λετονία: Ακούστε το “The Moon Is Rising” της Samanta Tina

Λετονία: Ακούστε το “The Moon Is Rising” της Samanta Tina

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο το επίσημο videoclip του “Moon Is Rising”, του τραγουδιού με το οποίο η Samanta Tina θα εκπροσωπήσει την Λετονία στην Eurovision 2021. To τραγούδι είναι μια δημιουργία της ίδιας της Samanta Tina, της Aminata, εκπρόσωπος της Λετονίας στην Eurovision 2015 με το Love Injected καταλαμβάνοντας την 6η θέση και του Oskars Uhaņs.

Ποια είναι η Samanta Tina;

H Samanta Tina είναι μια από τις αρκετά γνωστές τραγουδίστριες της Λετονίας, γεννημένη το 1989 στην πόλη Tukums. Έχει συμμετάσχει συνολικά 8 φορές σε εθνικές επιλογές χωρών για την Eurovision (6 για την Λετονία και 2 για την Λιθουανία). Στην 8η της συμμετοχή το 2020 κέρδισε για πρώτη φορά τον τελικό της Λετονικής εθνικής επιλογής (Supernova) με το τραγούδι Still Breathing και θα εκπροσωπούσε την χώρα της στην Eurovision 2020. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19,  η Λετονία επέλεξε με απευθείας ανάθεση για την Eurovision 2021 την Samanta Tina, αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά στην ιστορία της Λετονίας στην Eurovision, που επέλεξε τον εκπρόσωπο της με απευθείας ανάθεση.

Μία σκέψη στο “Λετονία: Ακούστε το “The Moon Is Rising” της Samanta Tina

  1. Οκ, καταλαβαίνω ότι η κυρία έχει μια συγκεκριμένη φωνητική χροιά και ερμηνευτική τεχνική, αλλά εμένα όλο αυτό μου βγάζει κάτι σε αχρείαστες φωνές (για να μην πω γκαρ…ς).
    Σόρρυ κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.