Κύπρος: Στις 9 Μαρτίου η παρουσίαση της συμμετοχής για την Eurovision

Κύπρος: Στις 9 Μαρτίου η παρουσίαση της συμμετοχής για την Eurovision

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα με τη συμμετοχή της Κύπρου για τη φετινή Eurovision.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lifeNewscy, η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, όπου η Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, μπήκε στο στούντιο και ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τραγουδιού.

Εκεί βρισκόταν και ο συνθέτης του τραγουδιού Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ενώη όλη διαδικασία διήρκησε αρκετές ώρες, με το αποτέλεσμα να τους δικαίωσε όλους.

Το τραγούδι της Κύπρου έχει έντονα ethic στοιχεία, τα οποία όπως το lifeNewscy γνωρίζει, θα εμπλουτιστούν με μπουζούκι, για να έχει πιο «ελληνικό» ήχο!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δέχτηκε την πρόταση του ΡΙΚ και έγραψε τους στίχους του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Τορίνο τον Μάιο, ενώ η λέξη «Έλα» κυριαρχεί στους στίχους.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Σάββατο 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, το οποίο θα προβληθεί πρώτη φορά την Τετάρτη, 9 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Όλα στον Αέρα» του ΡΙΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.