Κύπρος: Ο Marvin Dietmann καλλιτεχνικός διευθυντής για την συμμετοχή της Κύπρου!

Κύπρος: Ο Marvin Dietmann καλλιτεχνικός διευθυντής για την συμμετοχή της Κύπρου!

Για άλλη μια χρονιά στην επίσημη σελίδα του Facebook CYBC: Eurovision Cyprus, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ξεκίνησε να μας παρουσιάζει με στοιχεία την επόμενη συμμετοχή της Κύπρου.

Την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε το πρώτο στοιχείο που αφορούσε το συνθέτη της Κυπριακής αποστολής Alfie Arcuri. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες εδώ

Σήμερα αποκαλύφθηκε το δεύτερο στοιχείο όπου ο καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμέτοχης της Κύπρου για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα είναι ο Marvin Dietmann. 

https://www.facebook.com/CYBCEurovision/photos/a.1797232540581667/2230559527248964/?type=3&theater

Λίγα λόγια για τον Marvin Dietmann:

Ο Marvin Dietmann είναι καλλιτεχνικός διευθυντής,  ο οποίος έχει παραγάγει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, μουσικά βίντεο, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ευρώπη. Ο Marvin γεννήθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας και άρχισε να χορεύει σε ηλικία 6 ετών. Στα 13 άρχισε μπαλέτο και εμφανίστηκε σε πολλές παραστάσεις κλασικού μπαλέτου, όπως το Swanlake και το Nutcracker. Στην ηλικία των 16 ετών, άλλαξε την παιδαγωγική του κατεύθυνση και σπούδασε μουσικό θέατρο, όπου ειδικεύτηκε στο τραγούδι και τη δράση. Ως νεαρός μουσικός ηθοποιός, εργάστηκε για μερικά από τα κορυφαία θέατρα και τηλεοπτικά κανάλια στην Αυστρία και τη Γερμανία. Μετά από έναν τεράστιο τραυματισμό στην ηλικία των 22 ετών, άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό, σπούδασε φωτογραφία και ξεκίνησε τις πρώτες παραγωγές του ως καλλιτεχνικός διευθυντής. 

Σχετικά με το διαγωνισμό της Eurovision το 2014 ήταν ο σκηνοθέτης της Conchita Wurst με το “Rise Like a Phoenix” ενώ από το 2015 μέχρι και το 2018 ήταν o Διευθυντής Σκηνής του διαγωνισμού.

3 σκέψεις για το “Κύπρος: Ο Marvin Dietmann καλλιτεχνικός διευθυντής για την συμμετοχή της Κύπρου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.