Κύπρος: Με τον Sandro Nicolas η χώρα στην Eurovision 2020;

Κύπρος: Με τον Sandro Nicolas η χώρα στην Eurovision 2020;

Σύμφωνα με την εκπομπή του OMEGA Κύπρου “Έλα να δεις”, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2020, θα είναι ο Sandro Nicolas, κάτι που κυκλοφορεί από χθες μέσω του eurovisionfun.com, χωρίς όμως το ΡΙΚ να έχει επιβεβαιώσει αυτή την είδηση.

Το ΡΙΚ ήταν ανάμεσα σε τρεις καλλιτέχνες όσον αφορά την εκπροσώπηση της χώρας. Εκτός από τον Sandro, εξέταζαν το ενδεχόμενο εκπροσώπησης από τον Ίαν Στρατή που όμως δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε κάποιο τραγούδι που να ταιριάζει απόλυτα στον καλλιτέχνη, αλλά και την Ήβη Αδάμου η οποία δεν ήταν διαθέσιμη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Τελικά η δημόσια τηλεόραση κατέληξε στον Sandro Nicolas, ο οποίος σύμφωνα με την εκπομπή, προτάθηκε από την Dream Team.

Ανάμεσα από 120 τραγούδια, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία πιθανά τα οποία δοκιμάζει ο καλλιτέχνης, έτσι ώστε να καταλήξουν στο καταλληλότερο. Τα τρία τραγούδια είναι το Mucho Calor (ποπ), το Can’t Look Away (mid tempo) και το Never Let You Down (μπαλάντα). Οι δημιουργοί των δύο κομματιών είναι ξένοι συνθέτες ενώ το ένα είναι γραμμένο από Έλληνες, πιθανότατα από την Dream Team.

Λίγα λόγια για τον Sandro Nicolas

Ο Sandro Nicolas (Alessandro Ruetten) είναι 23 ετών ελληνικής και γερμανικής καταγωγής, όπου μεγάλωσε και κάνει καριέρα στην Γερμανία. Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο Γερμανικό The Voice την περασμένη χρονιά, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι την φάση πριν τους ημιτελικούς, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε έλαβε μέρος και στο New Wave Festival.

8 σκέψεις για το “Κύπρος: Με τον Sandro Nicolas η χώρα στην Eurovision 2020;

  1. Πολύ καλή επιλογή. Λογικά με χορευτικό τραγούδι θα τον στείλουν, αλλά θα τον ήθελα με μια ωραία σύγχρονη up tempro μπαλάντα! Έχει αξιόλογη φωνή για κάτι τέτοιο.

    Η Κύπρος σταθερά και μεθοδικά οργανώνει επαγγελματικά τις συμμέτοχες της τα τελευταία χρόνια. Κάπουα στιγμή θα της έρθει και η νίκη αν το συνεχίσει έτσι!

    Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας και φέτος.

  2. Πόσο διαφωνώ με την τακτική αυτή. Να εμφανίζουν έναν άγνωστον από το πουθενά, και να περιμένουν ότι θα συμμεριστεί ο τηλεθεατής τη συμμετοχή του, ότι θα αγκαλιάσει το τραγούδι του, ότι θα αγωνιούν μαζί του. Ας το πάρουν χαμπάρι: Πρέπει να υπάρχει ένα δέσιμο του τραγουδιστή με τη χώρα που εκπροσωπεί. Όταν πήγε η Βίσση το 2006 όλη η Κύπρος κρατούσε την ανάσα της να βγει πρώτη κι ας εκπροσωπούσε την Ελλάδα. Όταν πήγε η Φουρέιρα και η Τάμτα υπήρχε ένα άλφα ενδιαφέρον, ήταν γνωστές, ήταν αγαπητές. Αυτός τώρα; Άντε να τον πουλήσεις στο ευρύ κοινό και να τον νιώσει “δικόν του” μέχρι τον Μάιο. Μαλακίες! Όπως τη Λίσα Αντρέας το 2004 που παρόλο που έφερε μία από τις καλύτερες θέσεις για τη χώρα ουδείς την ένιωσε ποτέ “δική του”.

      1. Σίγουρα. Εγώ το λέω σαν τηλεθεατής. Μου αρέσει να συμμερίζομαι την αγωνία του εκπροσώπου μου. Κι αυτό μόνο αν είναι γνωστός επιτυγχάνεται. Όταν πήγε ο Σάκης ήταν όλη η Ελλάδα και όλη η Κύπρος σούζα. Όταν στείλατε τους Αργκό και όταν στείλαμε τον John με τα γυαλιά το 2015, δεν έκατσε να τους δει ούτε η μάνα τους. Με ενδιαφέρει να υπάρχει εγχώριο ενδιαφέρον, να γίνεται το θέμα “εθνικό”. Βέβαια αν πάει με ένα τραγούδι – βόμβα και καταφέρει να μας κερδίσει, θα αλλάξω γνώμη. Εκ πρώτης όψεως πάντως, χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι.

        (Τον Ντάνκαν τον ήξερε η μάνα του. Είχε τουλάχιστον πάει στο Voice της χώρας του. Εμάς ούτε ως τουρίστας δεν έχει έρθει ο κύριος στην Κύπρο)

        1. Οκ, η μάνα του μπορεί να τον ήξερε, αλλά με μια συμμετοχή στο Voice το 2014 (αν δεν κάνω λάθος) και καθόλου δισκογραφία, δεν τον λες και μεγάλο όνομα. Παρ’ όλα αυτά το κοινό της χώρας του τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και στήριξε τη συμμετοχή του. Και αυτό γιατί είχε τραγούδι που άξιζε και πήγαινε για βραβείο (σε αντίθεση με τους Argo και τον John που έφερες ως παράδειγμα). Και ο Sandro αν έχει, όπως είπες κι εσύ, ένα τραγούδι-βόμβα (όπως π.χ. το Soldi ή το She got me που ήταν ήδη χιτ στην Ευρώπη πριν το διαγωνισμό) είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιαστεί και από το κυπριακό και το ελληνικό κοινό και θα γίνει “εθνικό” θέμα η συμμετοχή του!

  3. Σας παρακαλώ όχι χορό Ισπανό λάτιν τύπου la venda και she got me. Ολοι θυμόμαστε την εκπληκτική Michela πέρσι με αυτήν την φωνάρα που πραγματικά η απελπισμένη Μαλτεζικη τηλεόραση για καλύτερο αποτέλεσμα ποντάροντας σε ποπ χορευτικό σαπιοτραγουδο έκρυψε αυτή την φωνάρα!!!! Κρίμα. Μακάρι η dream team να έχει κάνα έτοιμο τραγούδι τύπου Lazarev 2016 θα του ταίριαζε απόλυτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.