Απολαύστε cover της Shaya για το “Sound Of Silence”

Απολαύστε cover της Shaya για το “Sound Of Silence”

Προ ημερών η αγαπημένη μας Dami Im παραχώρησε συνέντευξη στο ηλεκτρονικό περιοδικό kallitexnes.gr και μίλησε για τα πρώτα της μουσικά βήματα, την νίκη της στο X-Factor, την πανδημία του κορωνοϊού και φυσικά για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Συγκεκριμένα η καλλιτέχνιδα είχε αναφέρει για τον διαγωνισμό και την δεύτερη θέση που έλαβε:

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όταν μου δόθηκε αυτή η απίστευτη ευκαιρία. Ήθελα να δώσω τα πάντα και με την απίστευτη ομάδα μου, ήμουν πραγματικά περήφανη για αυτό που είχαμε δημιουργήσει και επιτύχει. Ακόμα αισθάνομαι τόσο περήφανη που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τη μουσική μου στο μεγαλύτερο παγκόσμιο μουσικό σόου του κόσμου.

Η εμπειρία του να είσαι εκεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μιλούν διαφορετικές γλώσσες ήταν συναρπαστική. Έχω δημιουργήσει επίσης νέους θαυμαστές στο καλλιτεχνικό μου δρόμο που είναι τόσο ξεχωριστό και εξίσου σημαντικό.

Με αφορμή αυτή την συνέντευξη που μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη (εδώ), η δική μας Shaya μας χάρισε ένα cover του “Sound Of Silence“, της συμμετοχής με την οποία διαγωνίστηκε η Dami Im στην Eurovision 2016.

Ακούστε την ερμηνεία της παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι η καλλιτέχνιδα έχει προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2015 με το “Sunshine” ενώ έκτοτε έχει καταθέσει τόσο συμμετοχή για την εθνική επιλογή της Ρουμανίας όσο και της Δανίας.

Πάντως θεωρούμε ότι κι οι μπαλάντες της ταιριάζουν πολύ!

Θα θέλατε να την δείτε κάποια στιγμή στον διαγωνισμό της Eurovision;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.