Κροατία: Συνελήφθη η Severina

Κροατία: Συνελήφθη η Severina

Χθες το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ η Κροάτισσα ποπ τραγουδίστρια Σεβερίνα Βούτσκοβιτς. Σύμφωνα με το «Jutarnji leaf», αφορμή για την σύλληψη, ήταν ένας άγριος καυγάς στο σπίτι της μητέρας της τραγουδίστριας, όπου τσακώθηκε με την αδερφή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αδερφής της, η Σεβερίνα της επιτέθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας τους στη μια τα ξημερώματα, κατά την οποία τσακώθηκαν άγρια ​​και χτυπήθηκαν μέσα στο διαμέρισμα τους. Μετά τον καυγά, η Σεβερίνα έφυγε από το διαμέρισμα και η αδερφή της πήγε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για ελαφρά τραύματα.

Η Σεβερίνα κρατήθηκε στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ, 12 ώρες μετά το περιστατικό, επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της. Η αστυνομία δεν κράτησε για πολύ τη Σεβερίνα, η οποία, σύμφωνα με τον Μάτιτς, φέρει και τραυματισμούς.

Ο δικηγόρος της δηλώνει:

Φαίνεται ότι και η Σεβερίνα έχει τραυματισμούς, οπότε θα κάνουμε και μήνυση

Ποια είναι η Severina;

H Severina Vučković γνωστή και ως Severina, είναι Κροάτισσα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και ηθοποιός. Το 2006, η κροατική εβδομαδιαία εφημερίδα Nacional την κατέταξε μεταξύ των 100 Κροατών με τη μεγαλύτερη επιρροή, αποκαλώντας την “τη μόνη καλόπιστη Κροατική διασημότητα“. Εκπροσώπησε την Κροατία στην Eurovision 2006, που πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας, με το τραγούδι “Moja štikla“, τερματίζοντας 12η. Κέρδισε το βραβείο “Zlatna ptica” για την καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις της δεκαετίας στην Κροατία. Το 2015, ήταν το άτομο με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google στην Κροατία και τη Σλοβενία. Η διαρροή ενός homemade sex tape από κάποιον πρώην της προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, στην πραγματικότητα όμως ανέβασε στα ύψη τη δημοτικότητά της, κυρίως στον ανδρικό πληθυσμό…

Ας θυμηθούμε την συμμετοχή της το 2006

2 σκέψεις για το “Κροατία: Συνελήφθη η Severina

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.