Ολλανδία: Ανοίγει από 1η Ιουλίου για εκδηλώσεις το Ahoy Arena!

Ολλανδία: Ανοίγει από 1η Ιουλίου για εκδηλώσεις το Ahoy Arena!

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Ολλανδού Πρωθυπουργού Mark Rutte και του Υπουργού Υγείας Hugo de Jonge θα χαλαρώσουν στην Ολλανδία τα μέτρα που αφορούσαν περιορισμούς στους χώρους συναυλιών χωρίς φυσικά να περιορίζονται αυτά που αφορούν τις αποστάσεις μεταξύ του κοινού. Τα κρούσματα του κορωνοϊού που χρειάζονταν ιατρική φροντίδα έχουν περιοριστεί στην χώρα κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πιο ήπια μέτρα, όπως και σε αρκετές χώρες.

Όλα αυτά βέβαια με μία σειρά κανόνων που έχουν να κάνουν με προελέγχους για covid-19, το πως θα κάθονται οι θεατές κ.ά. Το τελευταίο διάστημα οι υπεύθυνοι της EBU εξετάζουν στενά τις διαδικασίες με τις οποίες μπορεί να πραγματοποιηθεί ο επόμενος διαγωνισμός με ασφάλεια, αν και κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη του κορωνοϊού από το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τον Executive Supervisor Sieste Bakker όλοι οι χώροι συναυλιών θα ανοίξουν από 1η Ιουλίου (φυσικά συμπεριλαμβανομένου και του Αhoy Arena) με τον όρο να τηρούνται οι αποστάσεις και να μην υπάρχουν κοινωνικές συναναστροφές. Ο ίδιος μαζί με την Astrid Dutrenit επιμελούνται ήδη όσα αφορούν την Eurovision 2021 ενώ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ήδη έχει θεσπιστεί για φέτος να χρησιμοποιηθούν (προαιρετικά από τις αποστολές της εκάστοτε χώρας) ηχογραφημένα φωνητικά ούτως ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Πηγή: wiwibloggs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.