Κροατία: Μέσω του “Dora” η επιλογή συμμετοχής της χώρας στην Eurovision 2020

Κροατία: Μέσω του “Dora” η επιλογή συμμετοχής της χώρας στην Eurovision 2020

O ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κροατίας HRT ανακοίνωσε ότι για ακόμη μια χρονιά ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2020, θα πραγματοποιηθεί μέσω του μουσικού τηλεοπτικού show Dora. Η HRT έχει ανοίξει το παράθυρο υποβολής συμμετοχών, με τους συμμετέχοντες να έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος υποβολής, μια επαγγελματική κριτική επιτροπή από τις HRT, HGU (κροατική μουσική ένωση) και HDS (κροατική κοινωνία συνθετών), θα επιλέξει 16 υποψηφίους και δύο αναπληρωματικούς, για να διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 29 Φεβρουαρίου στην Οπατία.

Ας θυμηθούμε την συμμετοχή της Κροατίας στον φετινό διαγωνισμό με τον Roko Blazevic και το The Dream, οπού δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, αφού τερμάτισε στην 14η θέση του δευτέρου ημιτελικού με 64 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.