Καλομοίρα: Εκτός διεκδίκησης της ελληνικής εκπροσώπησης για την Eurovision 2022

Καλομοίρα: Εκτός διεκδίκησης της ελληνικής εκπροσώπησης για την Eurovision 2022

Για πολλούς η Καλομοίρα ήταν το μεγάλο φαβορί για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη φετινή Eurovision. Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, αυτό δεν πρόκειται τελικά να συμβεί -τουλάχιστον για φέτος.

Τι είχε όμως συμβεί στο διάστημα αυτό; Καταρχάς η Καλομοίρα δούλευε πυρετωδώς για τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό από τον Ιούλιο. Από τα μέσα Αυγούστου που επέστρεψε στην Αμερική μέχρι σήμερα είχε έρθει τρεις τουλάχιστον φορές μυστικά από την Ουάσινγκτον στην Ελλάδα (ακόμα και για 48 ώρες) για να μπει στο στούντιο ηχογράφησης και να κάνει συναντήσεις με συνεργάτες αλλά και με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πηγές του okmag.gr, η ομάδα της Καλομοίρας είχε καταλήξει σε δύο πολύ δυνατά τραγούδια για να προτείνει στην ΕΡΤ, τραγούδια των οποίων την παραγωγή είχε καλύψει η ίδια. Και δεν μιλάμε για μια απλή παραγωγή αλλά για συνεργασία με δημιουργούς που έχουν κερδίσει βραβείο Grammy.

Η απόφαση να μην υποβάλλει πρόταση

Όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, η Καλομοίρα αποφάσισε να μην καταθέσει τελικά την αίτηση για τον διαγωνισμό το πρωί της Κυριακής, της τελευταίας μέρας δηλαδή που μπορούσε κάποιος να υποβάλλει επίσημα την πρότασή του. Ο λόγος ήταν, όπως μαθαίνουμε, καθαρά συναισθηματικός, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον κρατικό φορέα που έδειξαν ότι δεν στηρίζουν την επιλογή της και προτιμούσαν να προωθήσουν μια πιο φρέσκια και νεανική προσέγγιση, όπως πέρσι με τη Stefania -και όχι ίσως μια 36χρονη μητέρα τριών παιδιών. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο Σάκης Ρουβάς εκπροσώπησε την Ελλάδα με το This is our night στα 37 του χρόνια. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί επίσημα ούτε από την πλευρά της ΕΡΤ ενώ και η πλευρά της Καλομοίρας μας αρνήθηκε πολύ ευγενικά να προβεί σε κάποιο σχόλιο πάνω στο θέμα.

Πάντως η ίδια ήθελε τόσο πολύ να ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις της στον διαγωνισμό, που είχε κάποτε κερδίσει τις εντυπώσεις και μία από τις καλύτερες θέσεις που έχει πάρει ποτέ η Ελλάδα, που είχε αποφασίσει να μετακομίσει για έναν χρόνο στη χώρα μας μαζί με όλη την οικογένεια ώστε να αφιερωθεί στον διαγωνισμό.

Πηγή: okmag.gr

Μία σκέψη στο “Καλομοίρα: Εκτός διεκδίκησης της ελληνικής εκπροσώπησης για την Eurovision 2022

  1. Ας μη δουλευόμαστε. Θέμα αξιοπρέπειας είναι. Η καλομοίρα μέχρι προχθές έβαζε φωτός της με τον Mohombi και άλλους καταξιωμενους συνθετες με τους οποίους ηχογραφούσε για Eurovision. Ήξερε πολύ καλά ότι δεν έχει απευθείας ανάθεση φέτος και μια χαρά τής τα είχε εξηγήσει και η ομάδα της από τη heaven. Καραξοδευτηκε από την τσέπη της να πληρώσει τα ονόματα ΑΛΛΆ έχει και μια αξιοπρέπεια. Προφανώς από την Παρασκευή έως την Κυριακή, είχε κάποια επικοινωνία με άτομα από την ΕΡΤ (ΌΧΙ από το γραφείο τύπου όπως λέει και ο Γεωργιάδης) και της είπαν ένα “δε σε θέλουν στην ερτ γιατί είσαι μεγάλη και καλοβλεπουν μια άλλη συμμετοχή με άλλους συντελεστές” κτλ Εγώ αυτό καταλαβαίνω από την ανάλυση όλων των δεδομένων αλλά και το άρθρο του Γεωργιάδη με το αποκλειστικό. Έτσι η Καλομοίρα τα πήρε και είπε γιατί να τους καταθέσω να κομμάτια μου και να βιωσω τέτοια ξεφτίλα δηλαδή να τους παρακαλέσω ενώ μου ξεφουρνισαν (σσ ενδεχομένως και τελευταία στιγμή??) ότι δε με θέλουν και δεν έχω καμία ελπίδα να επιλεγώ. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Όταν σου λένε κατάμουτρα ότι δεν σε γουστάρω, δεν πας παρακαλετός και κρατάς τα τραγουδάκια που χρυσοπληρωσες είτε για μια άλλη χρονιά είτε για δυναμικό δισκογραφικό comeback. Όταν φτύνεις έτσι αχάριστα αυτόν που σου έφερε τριάδα, πρέπει να έχει τρελή έλλειψη αυτοεκτίμησης ο καλλιτέχνης για να προχωρήσει και να καταθέσει τα τραγούδια του. Άλλωστε αν τα κατεθετε στην ερτ, υπήρχε ο κίνδυνος να της τα πέταγαν έτσι κατά λάθος στο διαδίκτυο λίγες μέρες ή ώρες μετά την υποβολή τους (σσ γνωστό το φαινόμενο και έχει ξαναγίνει) , και έτσι τα τραγούδια να “καίγονταν” τελείως και να πήγαιναν τελείως τσάμπα τα λεφτά που ξόδεψε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.