Ιταλία: To “Fai Rumore” του Diodato έγινε πλατινένιο!

Ιταλία: To “Fai Rumore” του Diodato έγινε πλατινένιο!

Η Ιταλία βρίσκεται στην σε άσχημη κατάσταση λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Από τις 9 Μαρτίου η χώρα βρίσκεται σε καθολική καραντίνα. Σε αρκετούς δρόμους της Ιταλίας, το τραγούδι “Fai Rumore” παίζει δυνατά επιθυμώντας να κάνουν “λίγο θόρυβο”, έτσι ο κόσμος από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια τους προσπαθούν να παρατείνουν δυνατοί και παράλληλα να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους μέχρι να τελειώσει και αυτή η δοκιμασία.

O Diodato, καθώς το single του Fai Rumore έγινε πλατινένιο στην Ιταλία με συνδυασμένες πωλήσεις και ισοδύναμα streams άνω των 70 χιλιάδων. Ο Diodato ήταν ο μεγάλος νικητής του Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo 2020 και θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στο διαγωνισμό της Eurovision 2020.

H Ιταλία ήδη βρίσκεται στην έκτη θέση στον πίνακα των στοιχημάτων και είναι στο Τop 10 σε πολλά charts (spotify, airplay charts). Η φετινή ιταλική συμμετοχή έχει ήδη μπει στα charts της IFPI και βρίσκεται στην 36η θέση στην Ελβετία και στην 66η στην Κροατία. Επίσης βρίσκεται στα itunes charts 2 χωρών. Ιταλία (#5) και Ελβετία (#163).

iTunes:

#5 Italy
#163 Switzerland

Spotify:

#10 Italy

YouTube:

#3 Italy

Apple Music:

#3 Italy
#67 Malta
IFPI: 
#1 Italy
#36 Switzerland
#66 Croatia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.