Αναβάλλεται το London Eurovision Party 2020

Αναβάλλεται το London Eurovision Party 2020

Όλη η Ευρώπη πλέον έχει μπει σε καραντίνα λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού και η μια εκδήλωση μετά την άλλη ακυρώνεται ή αναβάλεται. Μετά την ακύρωση των Eurovision Pre-Parties σε Ισραήλ και Ισπανία, ήρθε η σειρά και του Λονδίνου να αναβάλει το party του. Με μια λιτή ανακοίνωση οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την αναβολή του Party λόγω των μέτρων που πήρε η Βρετανική κυβέρνηση για την αποτροπή της εξάπλοσης του Κορωνοϊού. Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου σήμερα το απόγευμα, με βαριά καρδιά, αναγγέλλουμε την αναπόφευκτη αναβολή του Eurovision Party του Λονδίνου για το 2020.

Όπως είπαμε την Παρασκευή, προτεραιότητα μας είναι πάντα η υγεία και η ασφάλεια της ομάδας, των αντιπροσωπειών και των πελατών μας και θα στηρίξουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε την υπομονή σας τώρα ενώ επεξεργαζόμαστε τις επιλογές που έχουμε και αναζητούμε μια νέα ημερομηνία για να διοργανώσουμε το Eurovision Party μόλις τελειώσει αυτή η πανδημία. Μόλις έχουμε μεγαλύτερη σαφήνεια με αυτή την εξελισσόμενη κατάσταση, θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία. Όλα τα εισιτήρια θα ισχύουν για τη νέα ημερομηνία και σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κάτοχος εισιτηρίου δεν θα μπορέσει να παραστεί στη νέα ημερομηνία, επιστροφές θα είναι διαθέσιμες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας σε αυτή τη δύσκολη και άνευ προηγουμένου κατάσταση.Φροντίστε τον εαυτό σας και ανυπομονούμε να σας δούμε στο εγγύς μέλλον!

Kabir Naidoo & Russell Davies
Διοργανωτές του London Eurovision Party

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.