Ιταλία 2017: Αγγλικοί στίχοι στο “Occidentali’s Karma”

Ιταλία 2017: Αγγλικοί στίχοι στο “Occidentali’s Karma”

To προηγούμενο Σάββατο ο Francesco Gabbani κέρδισε το πρώτο βραβείο του φεστιβάλ του San Remo με το τραγούδι “Occidentali’s Karma”, και ως εκ τούτου κέρδισε το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ιταλία στον 62ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο. Το τραγούδι όμως θα υποστεί ορισμένες αλλαγές πριν ταξιδέψει στο Κίεβο, μια πρώτη αλλαγή θα είναι στην συνολική διάρκεια του κομματιού, η οποία θα μειωθεί από 3 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα που είναι τώρα, περίπου στα 3 λεπτά ώστε να πληρεί τους κανόνες του διαγωνισμού.

Η ελάττωση της διάρκειας του τραγουδιού όμως δεν θα είναι η αλλαγή στην Ιταλική συμμετοχή, καθώς σύμφωνα με την συνέντευξη του Luca Chiaravalli, ενός από τους στιχουργούς του κομματιού, στο Ιταλικό site soundsblog.it, θα προστεθούν και αγγλικοί στίχοι στην τελική μορφή του τραγουδιού. Αναλυτικά η δήλωση του:
“Θα κάνουμε ορισμένες αλλαγές για την Eurovision εκδοχή του τραγουδιού και θα προσθέσουμε κομμάτια στα αγγλικά, αλλιώς οι θεατές της Eurovision μπορεί να μην καταλάβουν πλήρως το νόημα των στίχων. Το να χρησιμοποιήσουμε τον πίθηκο επί σκηνής θα φαινόταν ηλίθια απόφαση αλλιώς. Ο σκοπός είναι αυτοί που δεν κατανοούν την Ιταλική γλώσσα να καταλάβουν το νόημα του τραγουδιού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.