Η Martina Bárta εκπρόσωπος της Τσεχίας για τη Eurovision 2017

Η Martina Bárta εκπρόσωπος της Τσεχίας για τη Eurovision 2017

Όπως διαβάσατε χθες πρώτα από το InfeGreece σε όλη την Ευρώπη μάλιστα, για το οποίο είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι, η Martina Bárta θα είναι η εκπρόσωπος της Τσεχίας στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η ερμηνεύτρια, μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα. 

Μέσα από 300 περίπου συμμετοχές, οι υπεύθυνοι της τσεχικής τηλεόρασης επέλεξαν τη Martina Bárta ως την έκτη εκπρόσωπο της χώρας στο διαγωνισμό. Η Martina μένει μόνιμα στο Βερολίνο, ενώ είναι και η τραγουδίστρια της jazz μπάντας 4 To the bar. Μέσα από την ιστοσελίδα της μπάντας, μετά τις χθεσινές φήμες, αλλά και τη φωτογραφία που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της αποστολής της Τσεχίας στη Eurovision, η Martina Bárta επιβεβαίωσε τις φήμες και δήλωσε ότι είναι περήφανη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διαγωνισμό.

Αυτό το διάστημα γίνεται η ηχογράφηση του τραγουδιού και η οπτικοποίηση του. Στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου αναμένεται να ακούσουμε τη συμμετοχή της Τσεχίας, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στα αγγλικά, από μία διεθνή ομάδα δημιουργών.

Η Τσεχία έτοιμη να ανακοινώσει τον εκπρόσωπο της στο Κίεβο

Πέρσι η Τσεχία μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες να προκριθεί σε τελικό της Eurovision. Η Gabriela Gunčíková με το τραγούδι I Stand κατέλαβε την 25η θέση στο τελικό παίρνοντας 41 πόντους, όλους από τις κριτικές επιτροπές, αφού στο televoting πήρε 0!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.