Ιταλία: Το Sanremo 2021 ίσως να μην διεξαχθεί τον Φεβρουάριο

Ιταλία: Το Sanremo 2021 ίσως να μην διεξαχθεί τον Φεβρουάριο

Η πανδημία του ιού  Covid-19 εξαιτίας της οποίας ακυρώθηκε η Eurovision 2020, φαίνεται πως θα έχει επιπτώσεις στις εθνικές επιλογές των χωρών και την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Walter Vacchino, του διευθυντή του Teatro Ariston  στο οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο του φεστιβάλ του Sanremo, είναι πολύ πιθανόν το φεστιβάλ να μην διεξαχθεί τον Φεβρουάριο όπως συνηθίζεται, αλλά να μετατεθεί για έναν ή δύο μήνες αργότερα.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του Walter Vacchino, αναφέρθηκε ότι εξετάζεται η διοργάνωση του φεστιβάλ σε άλλη τοποθεσία ή ακόμα και η μη διεξαγωγή του το 2021 σε περίπτωση που ο βαθμός επικινδυνότητας είναι ίδιος και το χρόνου. Σε αντίθεση με τις παραπάνω δηλώσεις, ο δήμαρχος της πόλης του Sanremo, Alberto Biancheri προσπάθησε να είναι καθησυχαστικός λέγοντας πως το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην πόλη του Sanremo.

Σε περίπτωση πάντως που επικρατήσουν τα σενάρια αναβολής ή ακόμη και ακύρωσης του φεστιβάλ για το 2021 η Ιταλία θα πρέπει θα βρει εναλλακτικούς τρόπους επιλογής για την Eurovision 2021, ένας από τους οποίους μπορεί να είναι η απευθείας ανάθεση στον Diodato ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του Sanremo 2020 με το τραγούδι Fai Rumore με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Ιταλία στην φετινή Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.