Ιταλία: Στις 30 Αυγούστου η ανακοίνωση της πόλης που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2022

Ιταλία: Στις 30 Αυγούστου η ανακοίνωση της πόλης που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2022

Όπως φαίνεται πλησιάζει η μέρα για να γίνει γνωστή η Ιταλική πόλη που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2022 καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Il Resto del Carlino, η ανακοίνωση θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Από την ίδια εφημερίδα είχε γίνει γνωστό λίγες ημέρες πριν πως 5 πόλεις φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για την ανάληψη της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Τορίνο, το Μιλάνο, την Μπολόνια, το Πεζάρο και το Ρίμινι, με τις 3 πρώτες να συγκεντρώνουν προς το παρόν περισσότερες πιθανότητες. Αυτές οι 5 πόλεις φαίνεται πως έχουν τις πλέον κατάλληλες υποδομές και εγκαταστάσεις για μια διοργάνωση σαν την Eurovision κάτι που σύμφωνα μα την εφημερίδα και προς έκπληξη πολλών δεν είχε η πρωτεύουσα της Ιταλίας, Ρώμη.

Η Ιταλία ως διοργανώτρια χώρα της Eurovision

Η Ιταλία θα είναι για τρίτη φορά στην ιστορία της, διοργανώτρια χώρα της Eurovision. Οι προηγούμενες 2 είχαν προέλθει από ισάριθμες νίκες της, το 1965 στην Νάπολη στον συναυλιακό χώρο της RAI και το 1991 στην Ρώμη στo θρυλικό studio 15 di Cinecittà. Μένει να δούμε αν η EBU και η RAI επιβεβαιώσουν το παραπάνω δημοσίευμα και αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον διαγωνισμό της Eurovision να φιλοξενείται για πρώτη φορά στην βόρεια Ιταλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.