Ιταλία: Διακαώς θέλει να βρεθεί στην Eurovision η Arisa

Ιταλία: Διακαώς θέλει να βρεθεί στην Eurovision η Arisa

Κατά την διάρκεια του προγράμματος Vieni Da Me, η νικήτρια του San Remo 2014 Arisa ανέφερε ότι θέλει να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι την ρωτούν γιατί συνεχίζει να παίρνει μέρος στο φεστιβάλ αφού έχει κερδίσει δύο φορές, με την ίδια να απαντά:

Έχω κερδίσει δύο φορές το Σαν Ρέμο και δεν έχω πάει ποτέ στην Eurovision. Όλοι με ρωτούν γιατί προσπαθώ και παίρνω μέρος στο Sanremo κάθε χρόνο. Επειδή θέλω να πάω στην Eurovision.

Η ίδια δυστυχώς δεν κατάφερε να εκπροσωπήσει την χώρα της το 2014 αφού επιλέχθηκε εσωτερικά η Emma Marrone. Αν κι απογοητευμένη η Arisa συνέχισε να παίρνει μέρος στο φεστιβάλ για να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας της.

Παλιότερα ο εκπρόσωπος της χώρας προερχόταν καθαρά από το φεστιβάλ με μία επιτροπή να επιλέγει ποια συμμετοχή θα ταξιδέψει στον διαγωνισμό. Με την επιστροφή της Ιταλίας το 2011 στον διαγωνισμό πηγαίνει ο νικητής του φεστιβάλ, αν δεν το αρνηθεί (όπως το 2016 όπου οι νικητές Stadio παραχώρησαν την θέση τους στην Francesca Michielin).

H Arisa είχε δηλώσει παλιότερα για τον διαγωνισμό:

Η συμμετοχή μου στην Eurovision θα σήμαινε μία ευκαιρία για την μουσική μου. Όταν επιλέγω τα τραγούδια μου από αυτά που γράφω και από αυτά που γράφουν για μένα, αναρωτιέμαι αν θα ήθελα ο γιος μου να τα ακούσει, αν θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να λύσει έναν κόμπο, να βρει έναν τρόπο..

Θα προτιμούσατε η Arisa με το Controvento να είχε εκπροσωπήσει την Ιταλία το 2014?

Πηγή: eurofestivaitalia

Πηγή εξωφύλλου: Eurovoix

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.