Ισραήλ: 200 τραγούδια υποβλήθηκαν στο κρατικό κανάλι για την Eurovision 2019

Ισραήλ: 200 τραγούδια υποβλήθηκαν στο κρατικό κανάλι για την Eurovision 2019

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Israel Hayom 200 περίπου υποψήφια τραγούδια έχουν υποβληθεί στο κρατικό κανάλι, ΚΑΝ, για να εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2019.

200 Τραγούδια για το Ισραήλ

Τα Ισραηλινά μέσα αναφέρουν ότι το κρατικό κανάλι έχει λάβει περίπου 200 τραγούδια τα οποία διεκδικούν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την διοργανώτρια χώρα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ. Η περίοδος για την υποβολή τραγουδιών που είχε ξεκινήσει αρχές του μήνα έληξε χτες.

Θυμίζουμε ότι στις 12 Φεβρουαρίου μέσα από το talent show The Next Star 2019 o Kobi Marimi επιλέχτηκε να ναι ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision 2019.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Kobi στην σκηνή της Eurovision θα επιλεγεί εσωτερικά από το κρατικό κανάλι και θα παρουσιαστεί στις 10 Μαρτίου. Η επιτροπή που θα επιλέξει το τραγούδι θα αποτελείται από τους  Aviad Zingboym (πρόεδρος), Yuval Ganor, Naama Hadassi and Michal Asulin, Yoav Tzafir and Tamira Yardeni. Η επιτροπή συνήλθε πρώτη φορά σήμερα για να ακούσει τα τραγούδια που υποβλήθηκαν και θα συνεχίσει το έργο αύριο με την αξιολόγηση των τραγουδιών.

Αναφορές στα μέσα κάνουν λόγο ότι τόσο η  Keren Peles και η Shiri Maimon έχουν υποβάλλει τραγούδι για να εκπροσωπήσει την χώρα. Οι δύο τους ανήκαν στον πάνελ των κριτών κατά την επιλογή του εκπροσώπου στο The Next Star.

Πηγή: Israel Hayom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.