Ισπανία: 4 τραγούδια ετοιμάζει ο Blas Cantó για την Eurovision 2021

Ισπανία: 4 τραγούδια ετοιμάζει ο Blas Cantó για την Eurovision 2021

Η ισπανική ιστοσελίδα eurovision-spain.com, αποκάλυψε ότι ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στην Eurovision 2021 Blas Cantó, θα παρουσιάσει 4 τραγούδια στην δημόσια τηλεόραση της χώρας TVE και στην Warner Music, έτσι ώστε να επιλέξουν αυτό με το οποίο θα διαγωνιστεί ο καλλιτέχνης στον διαγωνισμό.

Τα είδη των τραγουδιών που θα παρουσιάσει ο καλλιτέχνης θα είναι διαφορετικά, αλλά κοντά στο μουσικό του στυλ και δεν θα είναι κάποιο από αυτά, εκείνο που ετοιμάζει με τον νικητή της Eurovision 2019, Duncan Laurence.

Ο Blas Cantó ήταν ο καλλιτέχνης που είχε επιλεγεί από την δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας για να εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020, με το τραγούδι Universo. Ωστόσο, έπειτα από την ακύρωση του διαγωνισμού λόγω του Covid-19, η Ισπανία ήταν από τις πρώτες χώρες που έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι ο Blas Cantó θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την χώρα του στο Ρότερνταμ τον Μάιο του 2021.

Μία σκέψη στο “Ισπανία: 4 τραγούδια ετοιμάζει ο Blas Cantó για την Eurovision 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.