Ισπανία: Τα φαβορί του Benidorm Fest 2023

Ισπανία: Τα φαβορί του Benidorm Fest 2023

Σήμερα πραγματοποιείται ο εθνικός τελικός της Ισπανίας, Benidorm Fest 2023. Εμείς σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα φαβορί του φετινού εθνικού τελικού της Ισπανίας.

Agoney – “Quiero arder”

Το τραγούδι έχει σχολιαστεί πως θυμίζει το “Siren Song” από την Maruv. Αυτό σημαίνει ότι βάζει τον Agoney, σε ευκολότερη θέση για νίκη. Το τραγούδι είναι πιασάρικο και αρκετά καλό για Eurovision. Είναι επίσης, ένα από τα αγαπημένα τραγούδια των Eurofans και πιο κοντά στην εκπροσώπηση της χώρας, σύμφωνα με το YouTube. Θα καταφέρει να επιβεβαιώσει τις φήμες ή όχι;

Blanca Paloma – “Eaea”

Η Βlanca συμμετέχει στο Benidorm Fest για 2η συνεχόμενη χρονιά, άρα είναι γνωστή στους φίλους της Eurovision. Αυτή την φορά, θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την χώρα με ένα έθνικ τραγούδι και πολύ πιθανόν, να πάρει πολλές ψήφους από την κριτική επιτροπή, αλλά και από το κοινό, αφού έχει γίνει γνωστή, λόγω της περσινή της συμμετοχή. Μπορεί σαν τραγούδι να μην έχει κάποια ιδιαιτερότητα, αλλά με μια καλή εμφάνιση, μπορεί να πάρει φέτος το εισιτήριο της εκπροσώπησης, κάτι που δεν κατάφερε πέρσι!

Fusa Nocta – “Mi familia”

Η συμμετοχή της Fusa είναι ιδιαίτερη, λόγω ότι το μήνυμα του τραγουδιού, έχει να κάνει με την οικογένεια. Θα μπορούσε να την κάνει ως την ιδανική νικήτρια του Benidorm Fest 2023, για ορισμένους Eurofans. Είναι τραγούδι με θετικό μήνυμα και έχει λατινική μουσική, κάτι που δεν το βλέπουμε και πολύ στην Eurovision. Αν η Ισπανία, την στείλει στην Eurovision του χρόνου, για 2η συνεχόμενη χρονιά, θα αποτελεί ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού!

Megara – “Arcadia”

Τελικά οι Ισπανοί, έχουν καλό γούστο στο ροκ. Δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε ροκ τραγούδια από ορισμένες χώρες και μια από αυτές είναι και η Ισπανία. Φέτος, έχει την ευκαιρία να δείξει την άλλη της πλευρά στην μουσική. Η Megara μπορεί να κάνει καλή εμφάνιση στο Benidorm Fest και να αποτελέσουν την ιδανική μπάντα της Eurovision. Η ιδιαιτερότητα της που μπορεί να κάνει να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους φιναλίστ είναι το ροκ που έχουν.

Vicco – “Nochentera”

Άλλο ένα πιασάρικο τραγούδι. Με αυτό το τραγούδι, δεν βαριέσαι και έτσι θεωρείται Eurovision Friendly. Δεν νομίζω ότι θα πάει στραβά στο Live και θα μας επιφυλάσσει μια πολύ ωραία εμφάνιση. Αν καταφέρει να μας φέρει το μεγαλύτερο πάρτι στην σκηνή, τότε έχει τις πιθανότητες να κερδίσει το Benidorm Fest.

Αυτός που κατά την γνώμη μου, έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει στον εθνικό τελικό, είναι ο Agoney με το “Quiero arder

Ποιος λέτε να κερδίσει το Benidorm Fest 2023; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.