Ισπανία: Με το “Palante” η Soleá στην Junior Eurovision 2020

Ισπανία: Με το “Palante” η Soleá στην Junior Eurovision 2020

Κυκλοφόρησε σήμερα το videoclip της Ισπανικής συμμετοχής για την Junior Eurovision 2020. Πρόκειται για το τραγούδι Palante (μτφ. εμπρός) με το οποίο η μόλις 9 χρονών Soleá Fernández Moreno από την Σεβίλλη, θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στην φετινή Junior Eurovision.Το τραγούδι είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα ισπανικά, και κινείται σε ρυθμούς latin και reggaeton. Συνθέτες του τραγουδιού είναι οι Bruno Valverde, Hajar Sbihi, César G. Ross. Ας ακούσουμε την φετινή συμμετοχή της Ισπανίας.

https://www.youtube.com/watch?v=B7rCsUr42Hs

Η Ισπανία στην Junior Eurovision

H φετινή είναι μόλις η 6 συμμετοχή της Ισπανίας στον διαγωνισμό. Οι προηγούμενες 5 ήταν άκρως επιτυχημένες καθώς όλες μπήκαν στην πρώτη τετράδα. Η Ισπανία πέτυχε μια νίκη στον διαγωνισμό, το 2004 με την María Isabel και το Antes muerta que sencilla. Η Ισπανία μετρά επίσης δύο δεύτερες θέσεις (2003, 2005), μια τρίτη θέση (2019) και μια τέταρτη (2006). Πιστεύετε πως η  Ισπανία μπορεί να συνεχίσει το σερί καλών αποτελεσμάτων με την νεαρή Soleá;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.