Ισπανία: Δείτε το επίσημο video clip του “SloMo”

Ισπανία: Δείτε το επίσημο video clip του “SloMo”

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ της ισπανικής συμμετοχής για την Eurovision 2022, SloMo.

Το μουσικό βίντεο έχει σκηνοθετηθεί από την Καταλανή Pawla Casanovas και δείχνει μια πλευρά της Chanel, η οποία ενεργεί ως μια ισχυρή γυναίκα που πρωταγωνιστεί στη ζωή της, η οποία της ανήκει.

https://www.youtube.com/watch?v=N3eiW6E0ldc

Λίγα λόγια για την Chanel

Chanel Terrero κατάγεται από την Κούβα όπου γεννήθηκε το 1991, αλλά μεγάλωσε στην Ισπανία όπου μένει από 3 ετών. Το Ισπανικό κοινό την γνωρίζει κυρίως ως ηθοποιό καθώς πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές αλλά και μιούζικαλ που είναι η μεγάλη της αγάπη και φυσικά είναι αξιοσημείωτες οι ικανότητές της στον χορό, και πλέον μέσω της Eurovision ετοιμάζεται να εδραιωθεί και στον χώρο της μουσικής. Το τραγούδι της είναι γραμμένο κυρίως στα Ισπανικά αλλά περιέχει και αγγλικούς στίχους, ενώ κινείται σε ρυθμούς latin και pop. Δημιουργοί του SloMo είναι οι Leroy Sanchez , Keith Harris, Ibere ​​Fortes, Maggie Szabo, Arjen Thonen. Η Chanel θα διαγωνιστεί απευθείας στον τελικό της Eurovision 2022 στις 14 Μαΐου καθώς η Ισπανία είναι μια από τις big-5 χώρες του διαγωνισμού, που δεν διαγωνίζονται στους ημιτελικούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.