Δείτε το επίσημο video clip της συμμετοχής της Λευκορωσίας, “Like It”

Δείτε το επίσημο video clip της συμμετοχής της Λευκορωσίας, “Like It”

Σήμερα, εν μέσω προβών για την φετινή Eurovision, κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής της Λευκορωσίας, “Like It”.

Η 16χρονη εκπρόσωπος της Λευκορωσίας ZENA, που κατάφερε να κερδίσει στον εθνικό τελικό της χώρας της και να ξεχωρίσει ανάμεσα από 10 συμμετοχές, πριν δύο μέρες πραγματοποίησε την δεύτερη τεχνική της πρόβα για την Eurovision 2019. Σήμερα, οι στοιχηματικές εταιρίες την κατατάσσουν στην 34η θέση όσον αφορά τον νικητή του διαγωνισμού και στην 13η θέση για πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό στον τελικό.

Το Like it είναι ένα dance-pop τραγούδι που είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα αγγλικά, με συνθέτες τους Yulia Kireeva και Viktor Drobysh, με τον τελευταίο να είναι ο συνθέτης του τραγουδιού Party for everybody, με το οποίο οι  Buranovskiye Babushki κατέλαβαν την δεύτερη θέση για την Ρωσία στην Eurovision του 2012.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής:

Η Λευκορωσία, με την ZENA και το “Like It”, θα εμφανιστεί στην 8η θέση του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, την Τρίτη 14 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.