Ισπανία: Δείτε απόψε τον δεύτερο ημιτελικό του Benidorm Fest 2022

Ισπανία: Δείτε απόψε τον δεύτερο ημιτελικό του Benidorm Fest 2022

Απόψε πραγματοποιείται ο δεύτερος ημιτελικός του Benidrom Fest, της εθνικής επιλογής της Ισπανίας για την Eurovision 2022 που θα διεξαχθεί στο Τορίνο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στην πόλη Benidrom από την οποία πήρε και το όνομά του, ενώ παρουσιαστές θα είναι οι AlaskaInés Hernand και Máximo Huerta.

Στον αποψινό ημιτελικό θα διαγωνιστούν συνολικά 7 καλλιτέχνες διεκδικώντας τα 4 τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό. Ο Gonzalo Hermida δεν θα ερμηνεύσει το κομμάτι του ζωντανά καθώς νοσεί από COVID, ωστόσο θα διαγωνιστεί με το videoclip του τραγουδιού του. Οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν απόψε είναι οι εξής;

  1. Xeinn“Eco”
  2.  Marta Sango“Sigues en mi mente”
  3.  Javiera Mena“Culpa”
  4.  Gonzalo Hermida “Quién lo diría”
  5.  Rigoberta Bandini“Ay mama”
  6.  Rayden“Calle de la Llorería”
  7.  Sara Deop“Make you Say”

Τα αποτελέσματα θα καθοριστούν κατά 50% από μια κριτική επιτροπή κατά 25% από ένα δημοσκοπικό πάνελ απαρτιζόμενο από ένα στατιστικά αποτελούμενο δείγμα του Ισπανικού κοινού, και κατά 25% από το televoting. Κάθε μέλος της επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από 3 Ισπανούς και 2 ξένους, θα βαθμολογήσει τα τραγούδια, από το καλύτερο προς το χειρότερο με την παρακάτω βαθμολογία: 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4 ενώ το δημοσκοπικό πάνελ και το televoting θα ψηφίσουν με την εξής βαθμολογία: 30, 25, 20, 18, 15, 12, 10. Τα μέλη της επιτροπής είναι τα παρακάτω:

  • Estefanía García – Διευθύντρια της ορχήστρας της RTVE
  • Felix Bergsson – Επικεφαλής της Ισλανδικής αποστολής
  • Marvin Dietmann – Σκηνοθέτης
  • Miryam Benedited – Χορογράφος
  • Natalia Calderón – Τραγουδίστρια και ηθοποιός

O δεύτερος ημιτελικός του Benidrom Fest ξεκινάει στις 23:40 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.