Ισπανία: Ακούστε το τραγούδι “Universo” του Blas Cantó!

Ισπανία: Ακούστε το τραγούδι “Universo” του Blas Cantó!

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο η συμμετοχή της Ισπανίας για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020. H επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού καναλιού RTVE ετοίμασε ένα ειδικό πρόγραμμα για την ανακοίνωση του τραγουδιού. Πριν από την κυκλοφορία του τραγουδιού και του βίντεο κλιπ του “Universo”, επικοινώνησαν με τον Blas Cantó και πάτησε το “κουμπί δημοσίευσης”. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του RTVE.es και των επίσημων καναλιών στο YouTube, το Facebook, το Twitter και το Instagram. Επιπλέον, ο τραγουδιστής απάντησε στα σχόλια που έστειλαν fans του με το hashtag #BlasEnRTVE. Την εκπομπή της συνέντευξης Τύπου αναμετάδωσε η επίσημη ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα, όπου ο Ισπανός υποψήφιος μίλησε στα Μ.Μ.Ε. για τις προσδοκίες της συμμετοχής τους.

 

Ακούστε την συμμετοχή του Blas Cantó:

 

Λίγα λόγια για τον Blas Cantó

Ο Blas Cantó γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1991 είναι Ισπανός Τραγουδιστής. Ήταν μέλος του ισπανικού συγκροτήματος Auryn, ενώ το 2017 ξεκίνησε σόλο καριέρα. Το 2004 συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Ισπανίας για την Junior EurovisionEurojunior, με το τραγούδι Sentirόπου κατέληξε στην δεύτερη θέση και την χώρα εκπροσώπησε η María Isabel, η μοναδική νικήτρια της χώρας στον διαγωνισμό της JESC.

Το 2009, ο Blas Cantó ίδρυσε το συγκρότημα Auryn μαζί με τους Álvaro GangoCarlos MarcoDavid Lafuente και Dani Fernández. Το 2011, η μπάντα συμμετείχε στο Destino Eurovisión , την εθνική διαδικασία επιλογής για την Eurovision 2011. Η μπάντα έφτασε την πρώτη τριάδα του τελικού, χάνοντας από την Lucía Pérez .

Το 2016 ο Blas Cantó ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει στην πέμπτη σεζόν της τηλεοπτικής εκπομπής Tu Cara Me Suena ( Your Face Sounds Familiar ) όπου αναδείχτηκε νικητής με ποσοστό 55%. Λίγο αργότερα, οι Auryn ανακοίνωσαν την παύση του συγκροτήματος, αφού αναμενόταν να ξεκινήσουν σόλο καριέρα. 

Ο Cantó κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του single In Your Bed στις 3 Μαρτίου 2017, την ίδια μέρα με τον τελικό του Tu Cara Me Suena. Στις 9 Μαρτίου 2018, κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο ισπανόφωνο του single Él no soy yo ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του σόλο άλμπουμ με τίτλο “Complicado”, φτάνοντας στην κορυφή των ισπανικών Album Charts.

3 σκέψεις για το “Ισπανία: Ακούστε το τραγούδι “Universo” του Blas Cantó!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.