Ισπανία: Ακούστε τα 2 υποψήφια τραγούδια του Blas Cantó για την Eurovision 2021

Ισπανία: Ακούστε τα 2 υποψήφια τραγούδια του Blas Cantó για την Eurovision 2021

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας RTVE, έδωσε στη δημοσιότητα τα 2 υποψήφια τραγούδια του εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 2021, Blas Cantó. Οι τίτλοι των δύο τραγουδιών είναι “Memoria” και “Voy a Quedarme” και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους.

Το “Memoria” είναι ένα uptempo κομμάτι που επιδιώκει να μας κάνει να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε. Δημιουργοί του είναι οι Steve Daly, Oliver Som και Leroy Sánchez, ενώ η μουσική του περιλαμβάνει πολλά κρουστά και φωνητικά που συνδυάζονται μεταξύ τους με έναν δυναμικό τρόπο.

Ο Blas μιλώντας στην RTVE, δήλωσε: “Οι στίχοι μιλούν για αυτό που θα θέλατε να βγάλετε από το μυαλό σας, αλλά ξέρετε πως ποτέ δεν θα μπορέσετε. Διότι σας κάνει να θυμάστε αυτό που είστε σήμερα και επίσης είναι ένας τρόπος διαχείρισης συναισθημάτων.”

https://www.youtube.com/watch?v=0aALN9bTITI

Το “Voy a Quedarme” είναι μια κλασική μπαλάντα και το κατάλληλο τραγούδι ώστε να μπορέσει ο καλλιτέχνης να αναδείξει τις φωνητικές του ικανότητες. Δημιουργοί του είναι οι Leroy SánchezDaniel Ortega (Dangelo) και Dan Hammond.

Ο Blas, δήλωσε σχετικά μ’αυτό: “Δεν ξέρω πώς να το ορίσω. Είναι ένα απίστευτο τραγούδι, γεμάτο συναισθήματα. Θα ήθελα να το ξεκινήσω acapella, έτσι ώστε να ακουστεί ακόμη και η παραμικρή αναπνοή.”

https://www.youtube.com/watch?v=a8YyYGccMlI

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι δύο υποψήφιες συμμετοχές, το εγχώριο και διεθνές κοινό μπορεί να ψηφίζει την αγαπημένη του στην επίσημη ιστοσελίδα της RTVE για την Eurovision. Το νικητήριο τραγούδι θα προκύψει αποκλειστικά από την ψηφοφορία του κοινού.

Μόλις ξεκινήσει η εκπομπή Destino Eurovision 2021, μέσω της οποίας θα μάθουμε την συμμετοχή του Blas Cantó για τον διαγωνισμό, η ψηφοφορία θα κλείσει. Οι γραμμές θα ανοίξουν και πάλι μετά την παρουσίαση των δύο τραγουδιών από τον Blas. Αυτή η δεύτερη φάση ψηφοφορίας θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά.

Μία σκέψη στο “Ισπανία: Ακούστε τα 2 υποψήφια τραγούδια του Blas Cantó για την Eurovision 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.