Ισλανδία: Με τις Sigga, Beta & Elín στην Eurovision 2022

Ισλανδία: Με τις Sigga, Beta & Elín στην Eurovision 2022

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο εθνικός τελικός της Ισλανδίας Söngvakeppnin 2022 για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας για την Eurovision με μεγάλες νικήτριες το συγκρότημα Sigga, Beta & Elín.

Παρουσιαστές, όπως και στους ημιτελικούς ήταν οι Björg Magnúsdóttir, Jón Jónsson και Ragnhildur Steinunn Jónsdóttir. Στον αποψινό τελικό διαγωνίστηκαν συνολικά 5 τραγούδια, τα οποία προκρίθηκαν από τους 2 ημιτελικούς που προηγήθηκαν συν την wildcard που δόθηκε σε ένα εκ αυτών. Συγκεκριμένα, η αναφορά στους:

Αρχικά, κοινό και κριτική επιτροπή ψήφισαν τα 2 καλύτερα τραγούδια, με σκοπό την πρόκρισή τους στον τελικό γύρο όπου εκεί θα ακουγόντουσαν για μια τελευταία φορά. Οι δύο τυχεροί ήταν οι Reykjavíkurdætur με το Turn This Around και οι Sigga, Beta & Elín με το Með hækkandi sól.

Έπειτα, ο λόγος άνηκε εξ’ολοκλήρου στο τηλεοπτικό κοινό, με αυτό να αναδεικνύει τις αδερφές Sigga, Beta και Elín ως τον 34ο εκπρόσωπο της Ισλανδίας στον διαγωνισμό.

Ακούστε την συμμετοχή της χώρας παρακάτω:

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Ισλανδίας; Πιστεύετε θα έχει ανάλογη επιτυχία με την περσινή 4η θέση των Daði og Gagnamagnið;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.