Ιρλανδία: Με τον Maiú Levi Lawlor στην Junior Eurovision 2021

Ιρλανδία: Με τον Maiú Levi Lawlor στην Junior Eurovision 2021

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ο εθνικός τελικός της Ιρλανδίας για την Junior Eurovision 2021,  Junior Eurovision Éire, με τη συμμετοχή τριών υποψηφίων.

Οι  δύο φιναλίστ, Lilyella Buckley και η Sophie Lennon, επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, ενώ ο τρίτος, Maiú Levi Lawlor, κέρδισε τo τελευταίο duel στον ημιτελικό της περασμένης εβδομάδας.

Κάθε ένας από τους φιναλίστ εμφανίστηκε δύο φορές απόψε, ερμηνεύοντας covers γνωστών τραγουδιών, με τους δύο να επιλέγονται από την κριτική επιτροπή, ώστε να διαγωνιστούν στο τελικό duel.

  • Lilyella Buckley
  • Maiú Levi Lawlor

Στην τελευταία μονομαχία, ο Maiú Levi Lawlor κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να τον επιλέξει ώστε να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Junior Eurovision 2021. Η συμμετοχή του θα αποκαλυφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μια από τις εμφανίσεις του Maiú Levi Lawlor στον τελικό, όπου ερμήνευσε τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2013, Only Love Survives:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.