Ιρλανδία: Με την Sarah McTernan και το τραγούδι 22 στο Τελ Αβίβ

Ιρλανδία: Με την Sarah McTernan και το τραγούδι 22 στο Τελ Αβίβ

Αποκαλύφθηκε πριν λίγη ώρα η συμμετοχή της Ιρλανδίας για την Eurovision 2019, πρόκειται για την Sarah McTernan με το τραγούδι 22. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το videoclip της συμμετοχής.

Η Sarah McTernan είναι 25 χρονών και κατάγεται από το Scarriff της Ιρλανδίας. Η Sarah έγινε γνωστή στην χώρα της μετά την συμμετοχή της στο The Voice of Ireland το 2015 όπου έφτασε έως την τρίτη θέση. Η  Sarah McTernan είναι η ίδια συνθέτης της συμμετοχής της μαζί με τους Janieck,Marcia “Misha” Sondeijker και Roulsen.

H Ιρλανδία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 1965 και είναι γνωστή και ως βασίλισσα της Eurovision καθώς έχει κατακτήσει το πρώτο βραβείο περισσότερες φορές από κάθε άλλη χώρα, 7 τον αριθμό (1970 – Dana – “All Kinds of Everything”, 1980 – Johnny Logan – “What’s Another Year?”, 1987 – Johnny Logan – “Hold Me Now”, 1992 –Linda Martin – “Why Me?”, 1993 – Niamh Kavanagh – “In Your Eyes”, 1994 – Paul Harrington & Charlie McGettigan – “Rock ‘n’ Roll Kids”, 1996 – Eimear Quinn -“The Voice”). Το 2018 η Ιρλανδία έφτασε έως την 16η θέση με τον Ryan O’Shaughnessy και το τραγούδι Together, ενώ φέτος θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού. Πιστεύετε πως η Ιρλανδία μπορεί να διεκδικήσει με την Sarah McTernan και το  “22” το όγδοο της βραβείο στον διαγωνισμό;

Μία σκέψη στο “Ιρλανδία: Με την Sarah McTernan και το τραγούδι 22 στο Τελ Αβίβ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.