Ιρλανδία: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας για την Junior Eurovision 2021, “Saor” (Free)

Ιρλανδία: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας για την Junior Eurovision 2021, “Saor” (Free)

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η συμμετοχή του Maiú Levi Lawlor, που επιλέχθηκε μέσω του εθνικού τελικού της Ιρλανδίας Junior Eurovision Éire, για να εκπροσωπήσει την χώρα στην Junior Eurovision 2021 που θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου στο Παρίσι.

Πρόκειται για το τραγούδι Saor (Free), του οποίου η συνθετική ομάδα αποτελείται από μέλη Μαλτέζων και Ιρλανδών καλλιτεχνών με εμπειρία στην Junior Eurovision αλλά και στην Eurovision ενηλίκων.

Πρόκειται για τους Niall Mooney (συνθέτης της συμμετοχής της Ιρλανδίας στην Eurovision του 2010, αλλά και αυτής του 2019 στην Junior Eurovision), Lauren White MurphyBrendan McCarthyLA HalveryAnna Kearney (εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στην Junior Eurovision 2019 και μία από τους δημιουργούς της συμμετοχής της), Anna Banks (συνθέτρια της συμμετοχής της Ιρλανδίας στην Junior Eurovision 2019 και αδερφή της εκπροσώπου της χώρας το 2015) και Cyprian Cassar (συνθέτης της συμμετοχής της Μάλτας για την Junior Eurovision 2018 και 2021).

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της Ιρλανδίας για την Junior Eurovision 2021, Saor (Free):

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.