ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ελλάδας “What They Say” του Victor Vernicos

ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ελλάδας “What They Say” του Victor Vernicos

Ως infegreece.com ολοκληρώνουμε σήμερα την σειρά αφιερωμάτων στις συμμετοχές της Eurovision 2023, όπου οι αναγνώστες μας θα έχουν την δυνατότητα να βαθμολογούν την κάθε συμμετοχή με βαθμό από το 1 έως το 10, με την συμμετοχή της Ελλάδας:

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ελλάδας “What They Say” του Victor Vernicos

Ελλάδα: Victor Vernicos – What They Say

Γλώσσα:  Αγγλικά

Τρόπος επιλογής: Εσωτερική επιλογή

Είδος: Indie ballad

Δημιουργοί τραγουδιού: Victor Vernicos

Σειρά εμφάνισης/ Ημιτελικός: 8η στον Β’ Ημιτελικό

Αριθμός συμμετοχών: 42

Πρώτη συμμετοχή: 1974

Καλύτερη θέση: 1η (2005)

Ποσοστό πρόκρισης από τους ημιτελικούς: 13/15 (86,67%)

Λίγα λόγια για τoν Victor Vernicos και το “What They Say”: O Victor Vernicos Jorgensen γεννήθηκε το 2006 στην Αθήνα, από Δανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, και είναι ηλικιακά ο νεότερος από τους φετινούς διαγωνιζόμενους αλλά και ο νεότερος εκπρόσωπος στην ιστορία της Ελλάδας στην Eurovision. Ο Victor Vernicos ασχολείται με την μουσική από την ηλικία των 4 ετών ενώ γράφει μουσική από τα 11 του χρόνια. Το πρώτο του τραγούδι το κυκλοφόρησε το 2020 ενώ πλέον ανήκει στο δυναμικό της PANIK Records. Το τραγούδι “What They Say” ο Victor το έγραψε κατά την διάρκεια της πανδημίας, και αφορά το άγχος που νιώθουν πολύ συχνά οι έφηβοι, οι οποίοι όμως τολμούν να δημιουργήσουν παρά τις όποιες δυσκολίες συναντούν στον δρόμο τους.

https://www.youtube.com/watch?v=qL0EkId_sTY

2 σκέψεις για το “ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ελλάδας “What They Say” του Victor Vernicos

  1. Στάζει η χολή βλέπω!! Αν ήταν το δικό σας 16χρονο θα ήθελα να έβλεπα αν σας άρεσε να πέφτουν όλοι σαν τα κοράκια πάνω του.. Απολαύστε το ταξίδι, αυτό είναι το τραγούδι, χαρείτε το, υποστηρίξτε το κ αφαιρέστε το φαρμάκι από μέσα σας.. κι εσείς θα νιώσετε καλύτερα! Επίσης.. αν πσρόλη την κακή ενέργεια που το φορτώνετε, περάσει στον τελικό , αν καταταγεί σε μια αξιοπρεπή θέση, αν η ερμηνεία κσι η σκηνική παρουσία μας κάνουν να μη ντρεπόμαστε γιαυτό, τί θα σκέφτεστε; θα ήθελα πολύ να μου πει κάποιος από το σωρό που το ψήφισε με 1

  2. Αυτό είναι η διχασμένη κρίση έτσι είμαστε εξ ανέκαθεν δυστυχώς όχι μόνο για την ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ Καλή Επιτυχία Ελλάδα καλή Επιτυχία Βίκτωρ θα τα πας περίφημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.