Η EBU προτιμά το Τελ Αβίβ για τη Eurovision 2019 και ζητά από τον Νετανιάχου συγκεκριμένες δεσμεύσεις

Η EBU προτιμά το Τελ Αβίβ για τη Eurovision 2019 και ζητά από τον Νετανιάχου συγκεκριμένες δεσμεύσεις

Με επιστολή της στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, η EBU ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από την κυβέρνηση της χώρας. Αφενός να μην εμπλακεί κανείς κυβερνητικός αξιωματούχος με τις προετοιμασίες για τη Eurovision 2019 και αφετέρου να μην υπάρχει διακριτική μεταχείριση σε όσους θα θελήσουν να επισκεφθούν το Ισραήλ με αφορμή το διαγωνισμό, με βάση τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, την εθνική τους καταγωγή ή τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το κλιμάκιο της EBU που επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα το Ισραήλ για να αξιολογήσει τις υποψηφιότητες των πόλεων που διεκδικούν τη διοργάνωση, υπέδειξε ως καταλληλότερη επιλογή, την υποψηφιότητα του Τελ Αβίβ. Η τελική απόφαση όμως θα ληφθεί από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας ΚΑΝ. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η Eurovision 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 14-16-18 ή 21-23-25 Μαΐου.

Η ανακοίνωση για την πόλη και τις ημερομηνίες διεξαγωγής της Eurovision 2019 αναμένεται τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

2 σκέψεις για το “Η EBU προτιμά το Τελ Αβίβ για τη Eurovision 2019 και ζητά από τον Νετανιάχου συγκεκριμένες δεσμεύσεις

  1. Εγω πιστευω οτι η πολη εχει ηδη κανονιστει αναμεσα σε kan και ebu.απλα η ebu φοβαται για τυχον αποχωρησεις και μας πεταει αυτη την ανακοινωση και καλα οτι προτιμαει το τελ αβιβ.ασε μας μωρε καλη μας ebu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.