Η EBU ετοιμάζει νέο διαγωνισμό. Τα Eurovision Super Games έρχονται!

Η EBU ετοιμάζει νέο διαγωνισμό. Τα Eurovision Super Games έρχονται!

Η EBU προετοιμάζει ένα νέο φόρματ, που έχει σκοπό να το βγάλει στον αέρα μέσα στο 2017. Θα ονομάζεται Eurovision Super Games και θα είναι κάτι παρόμοιο με τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα που προβαλλόταν μέχρι το 1999 και συμμετείχε και η χώρα μας.

Στα Eurovision Super Games θα συμμετέχουν 4 αθλητές από 8 διαφορετικές χώρες σε διάφορες σωματικές και πνευματικές δοκιμασίες. Το κοινό από το σπίτι θα μπορεί να επιλέγει τους 2 αθλητές που θα διαγωνίζονται στην επόμενη δοκιμασία, μέσω τηλεψηφοφορίας με sms ή με ένα ειδικό app που θα δημιουργηθεί. Η EBU επιθυμεί εφόσον όλα πάνε σύμφωνα με το προγραμματισμό τους, να ξεκινήσει τα Eurovision Super Games μέσα στο 2017. Αυτός είναι ο δεύτερος νέος διαγωνισμός που έχει σκοπό η EBU να εγκαινιάσει στο άμεσο μέλλον. Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο μας, η Χορωδία της Χρονιάς, που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου στη Λετονία είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας της Eurovision και θα αφορά μη-επαγγελματικές χορωδίες από 8-12 χώρες της Ευρώπης, που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της Χορωδίας της Χρονιάς.

Η EBU ανακοίνωσε νέο διαγωνισμό: “Η χορωδία της χρονιάς 2017”

Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα προβάλλονταν από το 1965 μέχρι το 1999. Ήταν ένα πρόγραμμα της EBU και αφορούσε μία σειρά από περίεργες δοκιμασίες-παιχνίδια. Το υψηλό κόστος παραγωγής έκανε τους ιθύνοντες της EBU να σταματήσουν αυτή τη διοργάνωση.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τη συμμετοχή της πόλης της Κομοτηνής από τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα, όταν και κέρδισε την 1η θέση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.