Δανία: οι παρουσιαστές του Dansk Melodi Grand Prix 2017

Η δημόσια τηλεόραση της Δανίας, DR, ανακοίνωσε τους παρουσιαστές τους εθνικού τελικού της χώρας για τη Eurovision 2017, Dansk Melodi Grand Prix. Οι οικοδεσπότες λοιπόν της βραδιάς θα είναι οι Johannes Nymark και Annette Heick.

Ο Johannes είναι Δανός τραγουδιστής και ηθοποιός που έχει εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision ήδη 2 φορές. Είχε εκπροσωπήσει τη χώρα του το 2016 στη Σουηδία ως μέλος του συγκροτήματος Lighthouse X με το τραγούδι “Soldiers of Love”, που όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Ο Johannes επίσης έχει βρεθεί και το 2014 στη Eurovision που φιλοξενήθηκε στη Δανία, αυτή τη φορά σαν μέλος της Ιταλικής συμμετοχής παίζοντας keytar επί σκηνής πίσω από την Emma.

Η Annette Heick είναι φημισμένη ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια από τη Δανία.Η διάσημη παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος πριν μεταπηδήσει στον χώρο της παρουσίασης σε δύο τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας (το DR και το TV2). Ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2005 , και το 2007 προσπάθησε να εκπροσωπήσει τη Δανία στη Eurovision με το τραγούδι “Copenhagen Airport” που κατάφερε να προκριθεί στον εθνικό τελικό τερματίζοντας εκεί στην τελευταία θέση. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Annette θα παρουσιάσει το Dansk Melodi Grand Prix, αφού ήταν μία από τους περσινούς οικοδεσπότες του σόου.

Στο DR ελπίζουν αυτή τη χρονιά να κάνουν μια επιλογή που θα μπορέσει να τους οδηγήσει στη νίκη, όπως το 2013 με την Emmelie De Forrest, μιας και τις 2 τελευταίες χρονιές η Δανία δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision.

To DMGP 2017 έχει ανακοινωθεί πως θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στην πόλη Herning.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.