Η Chanel ως special guest στο Festival da Canção 2022!

Η Chanel ως special guest στο Festival da Canção 2022!

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Πορτογαλίας RTP ανακοίνωσε ότι η Chanel θα εμφανιστεί ως καλεσμένη στον φετινό εθνικό τελικό της χώρας. Η εκρηκτική τραγουδίστρια που από την νίκη της έχει κλέψει τις εντυπώσεις πολλών φαν (και μη) θα εμφανιστεί στον 2ο ημιτελικό του διαγωνισμού, και συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου. Εντύπωση προκαλεί η πρόσκλησή της θα λέγαμε μιας και το Festival da Canção δεν συνηθίζεται σε τέτοια κομμάτια, θετική όμως! Η συμμετοχή της Chanel “Slo Mo” έχει αποσπάσει πολύ καλά σχόλια μέχρι στιγμής, με πολλούς φαν να προϊδεάζουν για το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας από το 2014.

Η Chanel είναι Ισπανοκουβανή τραγουδίστρια και χορεύτρια. Όπως ισχυρίζεται, η εμφάνισή της στο Benidorm Fest ήταν εμπνευσμένη από τις Shakira, Dua Lipa και την δικιά μας Ελένη Φουρέιρα (με την οποία έχει συγκριθεί ουκ ολίγες φορές από την εμφάνιση της στον ημιτελικό και μετά). Νίκησε τον εθνικό τελικό της χώρας της με 96 βαθμούς, σε μια ψηφοφορία-θρίλερ μιας και μόνο στις ψήφους του “expert jury” επικράτησε, με τις Tanxugueiras να επικρατούν σε αυτές του κοινού και της δημοσκοπικής επιτροπής αμφότερες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της εκρηκτικής τραγουδίστριας στο Benidorm Fest

Η Ισπανία ως μέλος των Big 5 θα εμφανιστεί απευθείας στον τελικό ενώ έχει κληθεί να ψηφίσει στον 2ο ημιτελικό, στις 12 Μαΐου.

Πηγές: Eurovoix, RTVE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.