Γαλλία: Ακούστε τις συμμετοχές του Eurovision France C’est vous qui décidez – Στις 5 Μαρτίου ο τελικός.

Γαλλία: Ακούστε τις συμμετοχές του Eurovision France C’est vous qui décidez – Στις 5 Μαρτίου ο τελικός.

Πριν από λίγη ώρα ο δημόσιος τηλεοπτικός οργανισμός της Γαλλίας France TV, έδωσε στη δημοσιότητα τις 12 συμμετοχές του εθνικού τελικού για την Eurovision 2022, France: c’est vous qui décidez, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

  1. Joanna Navigateure
  2. ElliottLa tempête 
  3. SOASeule 
  4. JoanMadame
  5. Marius Les chansons d’amour
  6. EliaTelephone
  7. Hélène in ParisParis mon amour 
  8. Alvan & AhezFulenn
  9. Cyprien ZeniMa famille
  10. JuliaChut
  11. SaamIl est où ?
  12. Pauline ChagneNuit Pauline

Οι 12 υποψήφιοι επιλέχθηκαν μέσα από μια σειρά ακροάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Apollo Théâtre στο Παρίσι. Το France: c’est vous qui décidez, μέσω του οποίου θα προκύψει η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου, με παρουσιαστές, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τους Stéphane Bern και Laurence Boccolini.

Ο τελικός του Eurovision France C’est vous qui décidez θα πραγματοποιηθεί σε δύο γύρους, στον πρώτο γύρο οι 12 υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους και το κοινό θα επιλέξει τους 7 από αυτούς να προκριθούν στην επόμενη φάση, ενώ ένας 8ος υποψήφιος θα επιλεγεί από την 10μελή κριτική επιτροπή. Στον δεύτερο γύρο τα αποτελέσματα θα διαμορφωθούν κατά 50% από το κοινό και κατά 50% από την κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με τους κανονισμούς είναι υποχρεωτικό όλα τα υποψήφια τραγούδια να είναι γραμμένα τουλάχιστον κατά 70% είτε στα Γαλλικά ή σε κάποια άλλη τοπική γλώσσα ή διάλεκτο της Γαλλίας.

Ανάμεσα στα 10 μέλη που θα αποτελέσουν την επιτροπή του Γαλλικού τελικού θα είναι και ο περσινός εκπρόσωπος της Ελβετίας, Gjons Tears!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.