Η συνέντευξη τύπου του νικητή της Eurovision 2019, Duncan Laurance

Η συνέντευξη τύπου του νικητή της Eurovision 2019, Duncan Laurance

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού της Eurovision 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Tel Aviv και ανέδειξε νικήτρια την Ολλανδία με τον Duncan Laurance και το τραγούδι Arcade, ακολούθησε η συνέντευξη τύπου του νικητή.

Ο Duncan δήλωσε αρχικά ότι πάντα έδινε βαρύτητα στη μουσική και αυτός ήταν ο σκοπός του ανεβαίνοντας στη σκηνή, να αποδώσει το καλύτερο αποτέλεσμα βάσει αυτού του σκεπτικού.

Σε ερώτηση που του απευθύνθηκε για το πως ένιωθε που βρισκόταν πρώτος στις δημοσκοπήσεις, απάντησε ότι αυτό ήταν ενθαρρυντικό, αλλά όταν μιλάμε για την Eurovision όλα μπορούν να ανατραπούν, συνεπώς τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τώρα όμως νιώθει ευτυχής που έχει το βραβείο μπροστά του.

Επίσης πρόσθεσε ότι αν κέρδιζε ο Σουηδός John Lundvik, θα ήταν υπερήφανος γι’αυτόν διότι είναι ένας πολύ καλός μουσικός και άξιζε εξίσου την νίκη, όμως είναι περήφανος που τελικά κατάφερε να νικήσει ο ίδιος.

Σε ερώτηση, με ποιον καλλιτέχνη που έχει λάβει μέρος στην Eurovision θα ήθελε να συνεργαστεί, απάντησε με τον Måns Zelmerlöw γιατί του αρέσει η φωνή του.

Σχετικά με το μυστικό της επιτυχίας, είπε ότι πρέπει να είσαι ανοιχτός και να δημιουργείς μουσική.

Για τα στοιχήματα δήλωσε ότι είναι κολακευτικό να ποντάρουν σε νίκη σου και να θεωρούν πως θα νικήσεις, αλλά αυτά είναι μόνο προβλέψεις και ότι πρέπει να εστιάζουμε στη μουσική. Εκεί είναι η ουσία και είναι άδικο να στεκόμαστε μόνο στα στοιχήματα με τόσους καλούς μουσικούς και καλλιτέχνες που διαγωνίζονται.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου του νικητή της Eurovision 2019, Duncan Laurance:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.