Η Ρωσική απάντηση στους ισχυρισμούς του Hovi Star

Η Ρωσική απάντηση στους ισχυρισμούς του Hovi Star

Διαβάσαμε στο Esctoday ότι ο διοργανωτής του pre-party στην Μόσχα, Dmitry Melnikov, δήλωσε άγνοια για το συμβάν που αφορά στον Hovi Star και εκφράζει τη συμπάθειά του προς τον καλλιτέχνη και την Ισραηλινή αποστολή. Απορεί, ωστόσο, γιατί κανένας από την αποστολή δεν εξέφρασε το παραμικρό παράπονο και πως είναι δυνατόν κάποιος να μπήκε σε ρωσικό έδαφος με κατεστραμμένο διαβατήριο.

1310254805_CD_COVER_FRONT

Εκπλήσσεται, επίσης, με τη στάση της Barei, η οποία ακούσια ή εκούσια έστρεψε το Ισραήλ εναντίον της Ρωσίας και μάλιστα δεδομένου ότι τόσο η ίδια, όσο ο Hovi Star μετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες, συνάντησαν πάρα πολύ κόσμο, φαίνονταν απόλυτα ευχαριστημένοι και δεν είπαν τίποτα, η Barei μάλιστα ευχήθηκε τραγουδώντας στον Sergey Lazarev για τα γενέθλιά του και ο μάνατζερ του Hovi Star τους ευχαρίστησε θερμά με μία επιστολή.

Τελειώνοντας, διαβεβαίωσε πως ελέγχονται οι κάμερες του αεροδρομίου και, εάν επιβεβαιωθεί το περιστατικό, οι ένοχοι θα δικαστούν για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας. Τόνισε δε ότι στη Γιουροβίζιον της Μόσχας δεν είχε σημειωθεί κανένα ομοφοβικό περιστατικό, κάτι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε και εμείς. Οι Μοσχοβίτες κοίταζαν τη δουλειά τους και οι φαν τη δική τους, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.